HomeCare Tira Kapı Altı 13 mt 4 Mevsim Cereyan Böcek Ses Kesici 715907
HomeCare Tira Kapı Altı 13 mt 4 Mevsim Cereyan Böcek Ses Kesici 715907

HomeCare Tira Kapı Altı 13 mt 4 Mevsim Cereyan Böcek Ses Kesici 715907 (7430000715907)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk birebir gönderilir. .

Adet : 3 top

Ölçüler : 13.5 METRE x Genişlik 5 cm x Kalınlık 2 cm'dir

Isıya ve soğuğa dayanıklıdır.
YAZ ya da KIŞ Ses ve Hava, böcek, cereyen  Koruması - Yazın Klimada soğuk geçişini, kışın kalorifer sıcaklığını hapsedin !

Soğuk ve sıcak hava geçişini engelleyin, elektrik ve gaz maliyetini düşürmenize yardımcı olun.
Aşırı Esneklik - Hepsi bir arada şekillendirme, pürüzsüz yüzey, kullanım sırasında deforme olması kolay değil, yüksek esnekliğe sahip, zemine zarar vermez.
Sivrisinek, fare ve hamamböceği gibi haşerelerden korunmak için de kullanılabilir. 


GENİŞ KULLANIM ALANI : Sürgülü kapı, fransız kapı, sineklikli kapı, veranda kapısı, ticari kapı, pencereler, gardıroplar, dolap, çeşitli kapı ve pencere yalıtımında, mobilyada, elektrik dolaplarında, arabalarda, hoparlörlerde, oyuncaklarda yaygın olarak kullanılan hava koşullarına dayanıklı, toz geçirmez, darbeye dayanıklı, sızdırmazlık, ses geçirmez malzemedir .


Yoğunlaştırılmış yüksek destile sünger, iyi darbe direncine, ses yalıtımına, yastıklama performansına, ısı korumasına ve soğuğa karşı korumaya sahip, hoş olmayan bir koku olmadan cereyan (yaz-kış) , böcek, sese karşı 4 mevsim dayanıklı malzemedir.
Geliştirilmiş Yapıştırıcı - Güçlü çift taraflı bantı üzerinde dahili olarak gönderilir. Çıkarmak istediğinizde kapılarınızda veya pencerelerinizde yapışkan kalıntısı olmayacaktır.


KURULUMU KOLAY -Makas veya maket bıçağı ile istenilen boyuta göre kesilecek kadar kolaydır ve herhangi bir şekle uyacak şekilde kolayca bükülür.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.