HomeCare Umbra 5.5 Lt Yutan Model Kapak GRİ Çöp Kovası 717607
HomeCare Umbra 5.5 Lt Yutan Model Kapak GRİ Çöp Kovası 717607

HomeCare Umbra 5.5 Lt Yutan Model Kapak GRİ Çöp Kovası 717607 (7430000717607)

Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki ANTRASİT Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Plastik

Adet : 1

Ölçüler : 25 x 22 x 17 cm ; - 5,5 litre kapasite

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ofis, ev, çalışma masası, kreş, çocuk odaları, banyo vb

KOLAY AÇILIR ÜST KAPAK : Bu çöp kutusu sadece benzersiz tasarımıyla değil, aynı zamanda çöp torbasının taşma ve üst kapağı kirletme olasılığını azaltan "ÇÖPÜ YUTAN" kapak tasarımıyla da  eşsizdir. Çöpü atın ve bırakın kapak kendiliğinden kapanır

HER YERE UYGUN : Yaratıcı tasarımıyla, bu beyaz çöp kutusunun herhangi bir alanda göze batması konusunda asla endişelenmenize gerek yok. Küçüklerin dikkatini çekecek bir tarzda, bu sadece evleriniz için değil, aynı zamanda okullar, kreşler, çocuk oyun yerleri, çocuk hastaneleri ve daha fazlası için kesinlikle güzel bir iç veya dış mekan çöp kutusu olabilir.

EKSTRA DAYANIKLI PLASTİK ÇÖP KUTUSU: Tam boy ve gençlerimizin zevkine göre tasarlanmış plastik çöp kutumuz tüm içeriğin içeride kalmasını sağlamak için yapılmıştır.

ÇOCUKLARA DA UYGUN : Umbra Çöp Kovası ile çocuklarınıza sorumlu atık imhası uygulamasını aşılamak kesinlikle çok daha kolay. Çocuklarınızın yatak odasında veya oyun odasında çöpleri atarken, modern tasarımına ve rengine kesinlikle hayran kalacak.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.