HomeCare USB 125 Litre Şarjlı Damacana Pompası 716006
HomeCare USB 125 Litre Şarjlı Damacana Pompası 716006

HomeCare USB 125 Litre Şarjlı Damacana Pompası 716006 (7430000716006)

Fiyat : ₺663,79(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : gıda sınıfı silikon, 304 paslanmaz çelik, ABS

Ölçüler : Boyut: 130 * 7,5cm , Hortum uzunluğu 55 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ofis, ev, mutfak, okul vb tüm mekanlarda tümünde kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 3 Saat şarjla, 125 litre suyu boşaltabilir (USB Girişli Şarj kablosu içindedir, bilgisayardan bile şarj edilebilir)


GÜVENLİK & SAĞLIKLI : İçme suyu pompası, üstün kaliteli ABS plastik materyal, gıda sınıfı silikon borudan ve 304 paslanmaz çelik çıkış borusundan yapılmıştır. BPA, BPS, BPF, PVC yok, size daha sağlıklı bir yaşam tarzı sunar.
PORTATİF & KULLANIMI KOLAY: Dispenserinizi temizlemekten veya ağır su şişesini kaldırmaktan sıkıldınız mı? Şimdi sorun çözüldü. Elektrikli su pompamızın kurulumu ve taşınması kolaydır - Küçük pompayı şişe ağzına tutturun ve düğmeye basın. Lütfen sıcak su veya alkollü sıvılar için KULLANMAYIN.
USB ŞARJ EDİLEBİLİR : Dahili şarj edilebilir 1200mAh pil. 30-40 gün veya her biri tam şarjlı yaklaşık 6 damacana (19 litrelik ) su kullanılabilir. Her gün şarj etmeye gerek yok. Su pompası 1 dakika sonra otomatik olarak durur. Aksi takdirde, modu durdurulamaz olarak değiştirmek için düğmeyi 3 saniye basılı tutabilirsiniz.
YÜKSEK UYUMLULUK: Kapağı kaldırmadan çeşitli 5 litre den 19 litre damacanaya kadar modelleri için uygun, saf şişelenmiş içme suyu için uygun elektrikli pompalama cihazı. İlk kullanımdan önce lütfen silikon tüpü 50 derecenin altında ılık suyla temizleyin.
Gıda sınıfı silikon tüp, kokusuz, toksik olmayan, sağlıklı.
Kolay temizlik için çıkarılabilir tüp tasarımı.
Hemen çalıştırarak düğmeye hafifçe basın. Otomatik elektrikli emme cihazı çok uygun ve kullanışlıdır.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.