HomeCare Vintage El Yapımı Baharat Karabiber Öğütücü 715871
HomeCare Vintage El Yapımı Baharat Karabiber Öğütücü 715871

HomeCare Vintage El Yapımı Baharat Karabiber Öğütücü 715871 (7430000715871)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. .

Materyal : Bakır + Zamak 

Adet :  1

Ölçüler : 11 x 5 cm


YÜKSEK KALİTE Değirmen : Baharat, biber, kişniş, kakule, hardal, kimyon, sumak öğütmek için uygundur.


KULLANIMI KOLAY: Mükemmel boyutu ile elinize tam oturur. Bu baharat öğütücünün kısa bir sapı, çıkarılabilir süslü bir tutucusu ve sürgülü dökme deliği vardır.


VINTAGE VE ŞIK TASARIM: Biber değirmenimiz Vintage tasarımına sahiptir. Bu geleneksel öğütücü, mutfağınızda ve ev dekorunuzda sergilemek için harika bir ek olacak hem dekoratif hem de işlevseldir.


ÇEŞİTLİ KARIŞIKLIK AYARLARI: Öğütme ayarı bölme içindeki öğütücünün alt kısmında yer almaktadır. Boyutu ayarlamak için metal kolu kullanın. Daha ince bir öğütme için halkayı saat yönünde ve daha kalın bir öğütme için saat yönünün tersine çevirin.


TEMİZLİĞİ KOLAY: Ürünümüzü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Bu ürünlerin uzun ömürlü olması için bulaşık makinesinde yıkamamanızı öneririz. Temizlemesi kolaydır. Kuru bir bezle silebilirsiniz. Kullanmadan önce içini temizlemek için biraz baharat öğütmenizi öneririz.
El oyması tasarımıyla Zamak'tan yapılan bu öğütücü, sofralarınıza harika bir dokunuş katacak. Bakır, çinko, alüminyum ve magnezyumun karıştırılmasıyla elde edilen zamak. Dayanıklı, sert ve yine de kolayca işlenebilir olması onu birinci sınıf bir metal haline getirdi.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.