HomeCare WiCiWiCi Eğitim ve Seyahat İçin Katlanabilir Klozet Adaptörü 716280
HomeCare WiCiWiCi Eğitim ve Seyahat İçin Katlanabilir Klozet Adaptörü 716280

HomeCare WiCiWiCi Eğitim ve Seyahat İçin Katlanabilir Klozet Adaptörü 716280 (7430000716280)

 

Özellikler :

Renk : Resimdeki  PEMBE Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : ABS

Ölçüler : kapalı 18 x 13 x 5,2 açık 34 x 26 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

Çocuğunuzun tuvalet eğitimi zamanı mı geldi ? Seyahate mi çıkıyorsunuz ? Uçağa mı bineceksiniz ? Hem hijyen, hem kolaylık hem de eğitime devam edin ! 

GÜVENLİK VE KONFOR: Seyahat ve yürümeye başlayan çocuk klozetimiz, güvenli bir uyum sağlamak için 4 KAYMAZ PED ve 2 KAYMAZ TOKA ile tasarlanmıştır. Çocuğunuzun tuvalette oturma korkusunu ortadan kaldıracak ve lazımlık eğitiminin sorunsuz geçmesine yardımcı olacaktır.


HAREKETE HAZIR: Bu çocuk klozet kapağı eki, çoğu standart evinizdeki ve umumi tuvalete uyar. Kapandığı zaman sadece bir cüzdan (18 x 13 x 5,2 cm'lik) boyuntunda ! ve bu da onu mükemmel bir bebek lazımlık koltuğu yapar. Yürümeye başlayan çocuk klozet kapağını katlayın ve her yerde kullanmak için çantaya atın. Daha azına razı olmayın!

Bebek klozetimiz YÜKSEK KALİTE, ZEHİRLİ OLMAYAN, ABS malzemeden üretilmiştir. Ayrıca, çocuk lazımlık koltuğunun katlandığı yerlerde boşluk yoktur, bu nedenle koltuğun bebeğinizin altını sıkıştırmayacağından emin olabilirsiniz! Son olarak, eğitim lazımlık oturağının temizlenmesi ve bakımı kolaydır. Sadece ılık suyla durulayın veya yürümeye başlayan çocuk lazımlık eğitim koltuğunu ıslak bir bezle silin. Bu kadar basit!

Klozet kapağı ile lazımlık eğitim düşürücü arasındaki temas yüzeyini arttırır, çocuğun düşmesini önlemek için etkili bir şekilde durur

Geliştirilmiş sızdırmazlık, tasarım daha fazla stabilite sağlar. Çoğu standart tuvalet hizmeti için uygundur ve çocukların evde veya hareket halindeyken normal tuvaleti nasıl kullanacaklarını öğrenmelerine yardımcı olur.

Katlanabilir tasarım - 18 x 13 x 5,2 cm'lik küçük boyutlu katlanabilir klozet kapağıdır .
Yaklaşık 2 yaşından biraz büyük ve 25 kiloya kadar olan bir çocuk için uygundur
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.