HomeCare Woodyard Fırınlanmış X-Large Merdane 50 cm 717360
HomeCare Woodyard Fırınlanmış X-Large Merdane 50 cm 717360

HomeCare Woodyard Fırınlanmış X-Large Merdane 50 cm 717360 (7430000717360)

Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Meşe Ağacı

Adet : 1

Ölçüler : Toplam 50 cm - merdane bölümü 32 cm - Çap 8 cm 

DAYANIKLI OLARAK YAPILMIŞTIR: Woodyard , Sert Meşe Ağacından üretilmiştir. Son derece pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Doğal Ahşap merdane, dünyanın dört bir yanındaki şefler tarafından önerilmiştir, bu nedenle Woodyard olarak biz, müşterilerine düşük maliyetle Üstün Kalite sunmanın ötesine geçtik.

ERGONOMİK TASARIM: Merdanemizin tutuşu, her türlü ihtiyaç için düzgün yuvarlanma göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bunlar tüm endüstriyel, ticari ve konut ihtiyaçları için kullanılmak üzere yapılmıştır. Merdanemiz, restoran aşçıları, ev şefleri, çocuklar, gençler, erkekler ve kadınlar tarafından çok kolay bir şekilde kullanılabilir.

YIKANMASI KOLAY: Süper kaplama ve sert ahşap meşe malzeme, yıkamayı çok kolaylaştırır. Woodyard merdane bulaşık makinesinde yıkanabilir, bu nedenle her zaman bir yıkama kolaylığı olabilir. Oklavanın yüzeyinin su altında yıkandıktan sonra her zaman yumuşak pamuklu bir bezle temizlenmesini tavsiye ederiz. Yumuşak çizilmelere karşı dayanıklı oldukları için diğer silikon haddeleme malzemelerine göre çok daha iyidirler.

YAPIŞMAZ: Woodyard merdane yapışmaz ve pürüzsüz yumuşak bir yüzeye sahiptir. Normalde yüzeyi bitirmek için kullanılan tüm sentetik kimyasallardan arındırılmış, doğal yüzeyimiz yapışmaz olduğundan her türlü amaç için kullanımı çok kolaydır.

ÇOK AMAÇLI : Hamur açma, makarna, pizza, kurabiye, pasta, tortilla, mantı ve çok daha fazlası için kullanılabilir. Oklavamızın büyük boyutu, tüm ihtiyaçlar için en iyi şekilde geniş bir kullanım yelpazesi sunar.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.