HomeCare Xenoty 5 Pinli Yapışkanlı 90D Tüm Alanlarda Askı 716049
HomeCare Xenoty 5 Pinli Yapışkanlı 90D Tüm Alanlarda Askı 716049

HomeCare Xenoty 5 Pinli Yapışkanlı 90D Tüm Alanlarda Askı 716049 (7430000716049)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki ŞEFFAF Renk birebir gönderilir.  

Materyal : Pvc 

Adet : 1

Ölçüler : 35 x 6,5 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : Mutfak, Banyo, WC, Kapı arkası ve fayans, seramilk ve cam gibi yüzeylerde kullanılabilir

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 5 pin li ve kendinden yapışkanlı, çok pratik

Sudan etkilenmeyen mükemmel yapışkan ve tekrar sökülebilir özelik, 90 derece köşelere dahi uygulanabilir esnek tasarım

Güçlü Yapışkanlı Kancalar: Bu yapışkan kancalar, 13 kg ağırlığadayanıklı ve sarı lekelere, pasa karşı direnç gösterebilen ve yüksek sıkıştırmalara veya ağır yüklere dayanabilen PVC vantuz ve sağlam plastik kancadan yapılmıştır.
Boş alanınız için etkinleştirildi: bu küçük hacimli vantuz kancası, hafif, çekme kuvveti, kullanımı kolay, basit kullanım, iyi performans, güvenli etkilidir.
Güçlü Yapıştırıcı: Bu duvara asma kancası, yapışkan tabakayı tamamen kaplayabilen mükemmel tokluk içerir. Bu iz bırakmayan kancalar, seramik karolara, pürüzsüz gözeneksiz pencerelere, cama, aynalara, metale, fiberglasa veya diğer temiz, pürüzsüz, gözeneksiz yüzeylere kolayca takılabilir.
ÇIKARILABİLİR VE YENİDEN KULLANILABİLİR - Kullanımı kolaydır ve yüzeyde kalıntı bırakmaz. Emme kancalarını istediğiniz gibi başka yerlere takmak için de yeniden kullanılabilir. Öğeyi yüzeye zarar vermeden asmak için kupayı yüzeye düz bir şekilde koyun.
Kuru duvarlara hasarsız montaj: Delme yok, vida yok, delik yok, yapıştırıcı yok. Fayanslar, gözenekli ve diğer pürüzsüz yüzeyler için mükemmeldir. Örneğin: cam, seramik ve mermer fayans vb. Banyo veya mutfak aletleri ve fayanslardaki aletlere duş veya banyo aksesuarlarını asmak için idealdir.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.