KaktüsKedi Tekerlekli Tüp ve Damacana Altlığı Aparat Seti HEDİYELİ 712370

KaktüsKedi Tekerlekli Tüp ve Damacana Altlığı Aparat Seti HEDİYELİ 712370 (7430000712370)

Spesifikasyonlar; Tekerlekli Alüminyum Tüp ve Damacana Altlığı 423534 + KaktüsKedi Damacana Boşaltma Taşıma Aparatı Seti 711674 HEDİYESİYLE gönderilir.

Tekerlekli Alüminyum Tüp ve Damacana Altlığı 423534  Spesifikasyonlar; Büyük, Küçük Tüp, Damacan ve benzeri eşyaları koyabilirsiniz.

3 tekerleklidir.
Paslanmaz Nikelaj kaplamalı Alüminyum materyal ve çok sağlamdır

KaktüsKedi Damacana Boşaltma Taşıma Aparatı Seti 711674  Spesifikasyonlar : 

2 ADET olarak gönderilir.
Damacana boşaltmak için yardımcı Huni ve taşımak için aparat birlikte gönderilr.
Hiç bir şekilde zararlı materyal içermez

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin