Kripto Para Bitcoin-Finansal Özgürlüğün Eşinde
Kripto Para Bitcoin-Finansal Özgürlüğün Eşinde

Kripto Para Bitcoin-Finansal Özgürlüğün Eşinde (1004)

Fiyat : ₺79,00

Kripto Para Bitcoin-Finansal Özgürlüğün Eşinde

ADET

Artır Azalt
Bu ürünü 0,001 bitcoin ödeyerekte satın alabilirsiniz.

Kriptopara Bitcoin – Finansal Özgürlüğün Eşiğinde

Güncellenmiş 2. Baskı

Alanında ilk Türkçe yazılmış olan bu kitap vasıtasıyla; Bitcoin nedir? Bitcoin nasıl çalışır? ve Bitcoin madenciliği nedir? Sorularına yanıt aranmış ve Bitcoin’in altyapısındaki teknoloji ile gelecekte neler yapılabileceği açıklanmıştır.
 Ayrıca, Bitcoin ve diğer kripto paralarda yatırım konusu ele alınarak yatırımcılara başarı için faydalı bilgiler verilmeye çalışılmıştır. Bu kitabı okuyan okurlarımız için artık Bitcoin dünyasının daha anlaşılır olması beklenmektedir.

Bitcoin’in yapısıyla ilgili konular her kesimin anlayabileceği seviyede açıklanmış ve teknik detaya çok fazla yer verilmemiştir. Bunun nedeni, teknik detaylarda boğulmadan her düzeye hitap etmeye çalışmaktır. Bu çerçevede amaç; Bitcoin’in ne olduğunu, küresel finans sistemine getireceği yenilikleri ve hayatımıza yapabileceği etkiyi her açıdan incelemeye çalışmak ve kripto para yatırımı konusunda girişimcilere yol göstermektir. Bu anlamda kitapta, hem yeni kullanıcılar için geliştirici ve eğitici bilgilerin yer alması, hem de deneyimli kullanıcılara farklı bakış açıları kazandırmak hedeflenmiştir.

Dünyada, Bitcoin ve Blockchain ile ilgili girişimler ve geliştirme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam etmekte; bundan sonraki süreçte de hızlanarak devam edecek gibi görünüyor. Bilgi çağını yaşadığımız bu dönemde Türkiye olarak bu sistemin neresinde yer alacağımıza çok geç olmadan karar vermemiz gerekebilir. Böyle bir teknolojiye arkamızı dönemeyiz, finansal anlamda aracı kuruluşları ortadan kaldıran ve yenilikçi bir teknoloji ortaya koyan “Blockchain” sistemine olan ihtiyacın farkına varma ve artık harekete geçme zamanıdır.
(Tanıtım Bülteninden)

158 Sayfa

Karton kapak