KUMTEL EX-25 Super Ecoray İnfrared Soba

KUMTEL EX-25 Super Ecoray İnfrared Soba (14961)

 * 2500 W
* TERMOSTATLI
* IPX-2YAĞMURA KARŞI KORUMALI
* 2 YIL GARANTİLİ
* ELİPSODİAL TEL SARIMI SAYESİNDE YÜKSEK VERİM
* En/boy/yükseklik: 10/84/20 cm
* KUMTEL GÜVENCESİ ALTINDA
* 2 YIL GARNTİLİ

 

 

Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Süper Ecoray İnfrared Isıtıcı Soba

Ürettiği ısıtıcılarla müşterilerin tercih ettiği bir marka olan Kumtel, Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Süper Ecoray İnfrared Isıtıcı Soba ile ev ya da ofisinizi etkin bir şekilde ısıtıyor. Şık dizaynı ile göz dolduran Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Süper Ecoray Ayaklı İnfrared Isıtıcı Soba, bulunduğu yere değer katıyor. 

Kullanım Kolaylığı

  • Infrared teknolojisine sayesinde Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Süper Ecoray İnfrared Isıtıcı Soba karşısında bulunan insanı ya da nesneyi ısıtarak elektrik enerjisini boşa harcamıyor. 
  • Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Süper Ecoray İnfrared Isıtıcı Soba, IPS-2 teknolojisi ile iç mekanların yanında yağmulu havalarda dış mekanlarda da kullanılabiliyor.
  • A sınıfı enerji tüketen cihaz enerji tasarrufu yapmanızı mümkün kılıyor.
  • Ayak satın aldığınız takdirde cihazı her mekana kolayca taşıyabiliyorsunuz. 
  • Termostatı ile sıcaklığı istediğiniz seviyede sabitleyebiliyorsunuz. Sıcaklık sabitlediğiniz seviyenin altına düşerse termostat devreye girerek önceki sıcaklığı yeniden yakalıyor ve böylece elektrik enerjisinin kaybolmamasını sağlıyor.  
  • Kumtel Ex-25 - 2500 Watt Süper Ecoray İnfrared Isıtıcı Soba 30 metrekare kapalı, 20 metrekare açık alanı rahatlıkla ısıtabiliyor.

İdeal Sıcaklık