MasterCare 1000+ Alanda Ağır Hizmet Tamir Dekor Bantı 715900
MasterCare 1000+ Alanda Ağır Hizmet Tamir Dekor Bantı 715900

MasterCare 1000+ Alanda Ağır Hizmet Tamir Dekor Bantı 715900 (7430000715900)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk birebir gönderilir.  

Materyal : pvc alaşımlı 

Adet : 1

Ölçüler : 4,8 cm genişlik x  10 metre uzunluk

GENİŞ KULLANIM ALANI : Yırtılan brandanız, bahçenizde çitler, kırılan süpürge borusu, kopan su hortumu ağır kolileri bantlamak, su sızmaları, kablolar, Halı, gider boruları, araç tamponu ve aklııza gelebilecek 100 + alanda kullanılabilir.

3 Katmanlı, Ahşap, duvar, plastik ve camdan her şeye güçlü yapışma ve tutma gücü için sınıfının en iyisi olarak tasarlandı .

İster şantiyede profesyonel olun, ister daha güçlü bir şeye ihtiyaç duyan bir kişi olun, bu bant hem yırtılması kolay hem de tüm onarım ihtiyaçlarınız için yeterince sağlamdır.
Ayrıca plastik kaplama, sızdırmazlık, su yalıtımı için de harika olan bu ağır hizmet tipi bant, yüzeylerinizi korurken size uzun süreli onarımlar sağlar.

Uzun ömürlü ve dayanıklı bir tutuş için yüksek çekme ve yırtılma mukavemeti

Köşelerde, kıvrımlarda ve eğrilerde sıkıca tutmak için mükemmel esneme ve uygunluk

Geçici onarımlar ve günlük onarımlar için klasik bir araçtır. Ev, ofis veya şantiye çevresinde çok çeşitli kullanımları ile elinizin altında olması gereken mükemmel bir araçtır.

ULTRA GÜÇLÜ SU GEÇİRMEZ YAPIŞTIRICI - Su geçirmez yapışkan bandımız hızlı bir şekilde yapıştırılacak şekilde tasarlanmıştır ve uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir. Ayrıca sorunsuz, elle yırtılabilen bir uygulamaya sahiptir.

YAPIŞMAYAN ARTIK - Maksimum mukavemetli bandımız çıkarıldıktan sonra kalıntı bırakmaz. Kauçuk, plastik ve halı gibi esnek yüzeylere yapışır. Masif ahşap, metal, tuğla ve fayansa kolayca yapışır.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.