MasterCare 6 Boyutlu Cam Vitray Kesici Yağlayıcı Seti 716050
MasterCare 6 Boyutlu Cam Vitray Kesici Yağlayıcı Seti 716050

MasterCare 6 Boyutlu Cam Vitray Kesici Yağlayıcı Seti 716050 (7430000716050)

Spesifikasyonlar :

Materyal : Ahşap sap + Çelik uç

Ölçüler : 13 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : Cam şişeleri, aynaları, pencere camlarını, vitrayları, fayansları kesmek ve daha fazla kişisel proje için harika!

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :  6 Kesme Bıçağı: Bu harika cam kesicinin 6 kesme bıçağı vardır. İstediğiniz açıda düz çizgiler veya eğri çizgiler çizerseniz de pürüzsüz, temiz kesim elde edebilirsiniz!

DAHA TEMİZ KESİMLER ELDE EDİN: En iyi sonuçları elde etmek için makine yağıyla kullanın, çünkü bu, kesme diskinin yağlanmasına yardımcı olur ve cam kesicilerin çalışma ömrünü uzatırken size yumuşak geçişler ve hassas molalar verir. BUNUN İÇİN YANINDA SİZE MAKİNE YAĞINI DA GÖNDERİYORUZ


2 Çentik: Cam parçalarını koparmanıza yardımcı olan 2 çentik ile tasarlanmıştır - farklı cam kalınlıkları için 2 farklı çentik.

Kullanımı Kolay: Kullanımı son derece kolaydır. Ahşap kulplar, ellerinizi yormadan veya zorlamadan ellerinize tam oturacak şekilde üretilmiştir.

Taşınabilir ve Dayanıklı: Küçük boyutlu (sadece 13 cm) bu hafif cam kesici, taşınabilir ve pratiktir.


Optimum sonuçlar için döndürülebilen altı tungsten karbür kesme diskine sahip profesyonel bir cam kesme aletidir. Böylece gerektiğinde kolayca yeni bir tekerleğe geçebilir ve düz cam, aynalar ve vitray dahil olmak üzere 2-6 mm kalınlığındaki çeşitli camları kesme performansını düşürmeden puanlamaya devam edebilirsiniz.

6 yüksek performanslı kesme diski, size 2 mm ila 6 mm arasında bir kesme aralığı sunmak için sağlam tungsten karbürden yapılmıştır. 2 entegre geçmeli mengene çentiği, kırma için idealdir. Cam kesici 13 cm uzunluğa sahiptir ve hafif işlenmiş ahşap bir sap ile donatılmıştır.

2-6MM KESİM ARALIĞI: Pencere camlarında ve seralarda bulunan düz cam ile kullanım için ideal olan bu çok yönlü cam kesici ile 2 mm ile 6 mm arasında değişen çeşitli cam türlerini kolayca kesin, ayna ve vitray gibi zanaat malzemeleri için de mükemmeldir.

YÜKSEK PERFORMANSLI TEKERLEKLER: Dayanıklı tungsten karbürden yapılmış 6 kesme diskinin her biri yüksek düzeyde dayanıklılık sağlar. Her seferinde daha temiz bir puan çizgisi elde etmenize yardımcı olmak için, kesici başlığı yeni bir tekerleğe döndürmeniz yeterlidir.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.