MasterCare CareWay 6 Adet Beyaz 100 Alanda Kulanım Lateks Eldiven 716007
MasterCare CareWay 6 Adet Beyaz 100 Alanda Kulanım Lateks Eldiven 716007

MasterCare CareWay 6 Adet Beyaz 100 Alanda Kulanım Lateks Eldiven 716007 (7430000716007)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk birebir gönderilir.

Adet : 6

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ev, otobüs, toplu mekanlar, perakende mağaza çalışanları yanı sıra doktorlar, hemşireler, laboratuvar teknisyenleri, diş hekimleri ve diş hijyenistleri, sanat eserleri, ressamlar, dövme sanatçıları, elektronik, hafif sanayi, temizlik ve gıda işleme hizmetleri tarafından kullanım için idealdir.

Nemi Kilitleyin: Bu eldivenler EL BAKIMI yapan bayanlar için de losyonun emilimini kolaylaştırmak için iyidir. En sevdiğiniz losyonu, kremi, nemlendiriciyi veya merhemi ellerinize uyguladıktan sonra, etkisini uzatmak için eldivenleri giymeniz yeterlidir. Kuru eller için etkili nemlendirme, gece kullanımı için daha kolay olacak, losyonun kıyafetlerinizi veya çarşaflarınızı lekelemesini önleyecektir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Çoğu yetişkine uyacak şekilde hafif esnektir.


TEK KULLANIMLIK LATEKS ELDİVEN: Elleri patojenlere ve diğer çevresel kirleticilere ve yaygın kimyasallara ve temizlik solüsyonlarına karşı koruyabilir.

ESNEK VE DAYANIKLI Sunulan tek kullanımlık Lateks eldivenler oldukça esnektir ve delinmelere, yırtılmalara ve yırtılmalaravinil muayene eldivenlerinden çok daha iyi direnç gösterir.
Herkesin kullanması için nihai olarak güvenli olması için toz kullanılmadan üstün kaliteli lateks kauçuk kopolimerden yapılmıştır.
Bu eldivenler, 6 adet poşette gelir ve düzenli ve kolay erişim için dağıtma tipindedir.
En yorucu görevinizde ve uzun süreli kullanımda bile güvenilir ve güvenilir bir tutuş için ellerinize ergonomik olarak yerleşir


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.