MasterCare Fren Parçaları ve Metaller Kişisel Temizleme Spreyi 428968
MasterCare Fren Parçaları ve Metaller Kişisel Temizleme Spreyi 428968

MasterCare Fren Parçaları ve Metaller Kişisel Temizleme Spreyi 428968 (7410000428968)

400 ML Sprey

5000 KM DE 1 kullanılması önemlidir. Kişisel kullanıma uygun, balata ve fren sistemini sökmeye gerek kalmadan hayat kurtarabilen basit çözüm

Fren parçalarını ve METAL mafsallarını temizlemek için tasarlanmış klor içermeyen solventlerin bir karışımıdır. Doğrudan fren balataları, balatalar, diskler, mengeneler, yaylar, debriyaj parçalarını temizler, tutma özelliğini artırır. ve diğer sürtünme parçaları üzerinde hızlı temizleme, hızlı kuruyan sprey kullanın.
Fren tozu, fren hidroliği, yağ, gres, sakız, vernik, çamur ve karbon birikintilerini anında temizler.
Doğrudan balatalar ve diğer sürtünme parçaları üzerinde kullanın
Karbüratörleri, bobinleri, PCV valflerini ve gaz kelebeği bağlantılarını temizler
Mükemmel kuruma süresi, kalıntı bırakmaz
Araç fren sistemlerindeki kiri, tozu, yağı, katranı, gresi, fren sıvısını ve diğer kalıntıları hızlı ve verimli bir şekilde temizler. Temizleyici, fren balataları pabuçları kampanalar silindirler kaliper üniteleri disk fren balataları ve diğer tüm ilgili parçalar için önerilir.
Yeni temizlenmiş frenlerin daha az gıcırdama ve ses yapma olasılığı daha düşürüp, araba sürüşünü daha keyifli hale getirir.
Temizleyici çabuk kurur ve kalıntı bırakmaz. Kutuyu temizlenecek yüzeyden yaklaşık 20 ila35 cm uzakta tutun. Yukarıdan başlayarak kirlenmeyi aşağı ve temizlenen alandan yıkayın. Parçalar aşırı derecede kirlenmişse uygulamayı tekrarlayın. Ardından fazlalığı bir kağıt havluyla silin ve uygun şekilde atın.
Parçalar aşırı derecede kirlenmişse uygulamayı tekrarlayın. Ardından fazlalığı bir kağıt havluyla silin ve uygun şekilde atın.
Fren bileşenlerinizi en iyi çalışır durumda tutmak, devam eden araç bakımınızın önemli bir parçası olmalıdır. Normal yol koşullarında araç fren sistemlerinde kalıntılar oluşur. Bu fren temizleyiciyi kullanmak, frenlerin temizliğini eski haline getirmek için atılabilecek basit bir adımdır.