MasterCare Gold Sürgülü Kapı Emniyet Kilidi 716760
MasterCare Gold Sürgülü Kapı Emniyet Kilidi 716760

MasterCare Gold Sürgülü Kapı Emniyet Kilidi 716760 (7430000716760)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki GOLD Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Ölçüler : 12 x 4 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ev, işyeri, depo, garaj, kömürlük, ardiye kapıları gibi tüm kapılara uygundur.

Hırsızlığa karşı zincirli kapı kilidi paslanmaz çelikten yapılmıştır, sağlam ve dayanıklıdır, solması kolay değildir ve korozyona dayanıklıdır. Güvenliğinizi sağlayabilir ve uzun bir hizmet ömrüne sahip olabilir

HIRSIZLIĞA KARŞI KAPI ZİNCİRİ: Bu ön kapı zincirini oluşturan süper güçlü bileşenler sayesinde, rakipsiz güvenlik sağladığını bilerek rahatlayabilirsiniz. Testler, bu güvenlik kapısı zincirinin 2KN (200kg) üzerindeki kırma kuvvetlerini aşabileceğini gösteriyor.

BASİT AMA MÜKEMMEL KORUMA : Zincir, dışarıdakilerin iç kancaya ulaşmasını ve zincirden düşmesini etkili bir şekilde önleyebilen emniyet kemeri tokasına basılarak açılabilir. Bu tasarım zincirinizin düşmesini ve evi daha sıkı korumasını sağlar.

KALIN ZİNCİR TASARIMI : Sıkı zincir büküm kaynağı kombinasyonu dayanıklıdır, kırılması kolay değildir ve uzun süre kullanılabilir. Sıradan zincirlerle karşılaştırıldığında, zincirlerimiz size daha güvenli koruma sağlayabilir ve sizi ve ailenizi daha rahat ettirebilir.

KOLAY KURULUM : 6 vida içerir, ek vidalar olmadan onları kapının arkasına sabitleyebilirsiniz. Zincirler, çeşitli kapı tiplerinde ahşap veya metal kapılar için kullanılabilir ve kapı çerçevesinin üstüne veya yanına yerleştirilebilir. Yüzeye montaj ve dar tasarım, bu kapı zincirinin herhangi bir kapı boyutuna/ince veya dar çerçeveye takılmasını kolaylaştırır.

HIRSIZLIĞA KARŞI KORUMA : Hırsızlığa karşı koruma kapı zinciri, hırsızların ve yabancıların izinsiz girişini etkili bir şekilde önleyebilen ve yalnız yaşayan insanlar için çok uygun olan kapı kilitleri ve mandallara dayalı ek koruma sağlar. Ayrıca çocukların izinsiz olarak evden çıkmalarını engelleyebilir, böylece ek çocuk güvenlik kapısı güvenlik koruması sağlar.

ÇOK YÖNLÜ ZİNCİRLİ KAPI KİLİDİ: Bu sürgülü kapı güvenlik zinciri, mükemmel çok yönlülük sunar ve herhangi bir stil, tip veya kapı boyutuna sabitlenebilir.

ŞIK KAPLAMALAR: Bu kapı güvenlik mandalı, Kapı güvenlik zincirinize süper şık bir görünüm kazandırmak için GOLD renk gönderilir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.