MasterCare Howard İpli Silikon Uyku Gürültü Kulak Tıkacı 715934
MasterCare Howard İpli Silikon Uyku Gürültü Kulak Tıkacı 715934

MasterCare Howard İpli Silikon Uyku Gürültü Kulak Tıkacı 715934 (7430000715934)

Spesifikasyonlar :

Materyal : Silikon

Adet : 1 set

Ölçüler : 2,7 cm x 1,4 cm

Cinsiyet : Unisex


NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

Saatlerce giyildiğinde rahat olacak şekilde tasarlanmıştır, bu nedenle bu kulak tıkaçları uyurken veya işte kullanılmaya uygundur.

YÜKSEK KALİTE: Çıkarılabilir naylon kordon güçlü, dayanıklıdır ve her bir çifti bir arada tutmaya yardımcı olur. Silikon kulak tıkaçları yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir. 32 dB'lik gürültü azaltma derecesi (NRR).

KONFORLU UYUM: Gün boyu rahat giyilmesi için yumuşak silikondan yapılmıştır. Hafif, taşınabilir ve kullanışlı.

GENİŞ KULLANIM ALANI :



ÇOK AMAÇLI: İş yerinde veya evde gürültüyü azaltmak için harika. Bu gürültü önleyici kulak tıkaçlarını uyurken, yüzerken, avlanırken, konserlerde veya şantiyelerde kullanın. Seyahat ederken kullanım için mükemmel!

yüksek seslerin İşitmeye zararı olabilir, ancak daha yaygın olarak uzun süreli, tekrarlayan aşırı gürültüye maruz kalmanın bir sonucudur. Yaygın nedenler arasında yüksek sesli müzik performansları, endüstriyel faaliyetler, ateşli silahlar, araçlar ve çim biçme makineleri ve kar küreme makineleri gibi ev makineleri yer alır. Yüksek veya sürekli gürültünün olduğu ortamlarda daima işitme koruması takarak kendinizi koruyun ve işitme duyunuzu koruyun. Belirtildiği şekilde kullanıldığında, yeniden kullanılabilir kablolu kulak tıkaçları, gürültü azaltma sunar.

MÜKEMMEL GÜRÜLTÜ AZALTMA - Hak Ettiğiniz Huzur, Sessizlik ve Uyku İçin Maksimum Gürültü Azaltma Sağlar! Horlama, Ateş Etme, Avlu Çalışmaları, Konserler ve Diğer Tüm Gürültülü Aktiviteler İçin Mükemmel!

YIKANABİLİR VE YENİDEN KULLANILABİLİR - Yeniden kullanılabilir silikon kulak tıkaçlarımız günlük kullanım için uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

ÇIKARILABİLİR KABLO - kordon çıkarılabilir ve geri takılabilir.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.