MasterCare Nano Çivisiz Montaj Çift Taraflı Yapıştırıcı Bant 50 MM 716685
MasterCare Nano Çivisiz Montaj Çift Taraflı Yapıştırıcı Bant 50 MM 716685

MasterCare Nano Çivisiz Montaj Çift Taraflı Yapıştırıcı Bant 50 MM 716685 (7430000716685)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki ŞEFFAF Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. 

Materyal : Nano akrilik 

Ölçüler : 50 mm genişilk x 5 metre uzunlukta top - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Otomobil,ev,ofis,fabrika,yazlık,atölye,imalat vb, Suya karşı izole edilecek bölümlerde ve tüm yüzeylerde uygulanabilir. Aklınıza gelecek her alanda 2 yüzeyi birbirine yapıştırmak amaçlı, istenildiğinde kolay sökülebilen Halı, mutfak, Duvar, metal, ahşap, seramik, karton, plastik, Otomotiv Sanayi, çerçeve, banyo, zemin vb tüm alanlarda
Bu çift taraflı bant, pürüzsüz bir yüzeye sahip hemen hemen her şeye yapışır, böylece her şeyi her yere yapıştırabilirsiniz. Resimler, fotoğraflar, çerçeveler, duvar çıkartmaları, posterler gibi öğeleri düzeltmek veya yapıştırmak için kullanabilirsiniz. , kancalar, raflar, telefon tutucular, halılar, saksılar, prizler, dekorasyonlar, kendin yap ürünleri… Hem iç hem de dış mekanlarda iyi performans.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Pencereler/el sanatları/ev dekorasyonu gibi şeffaf nesnelerin montajı için uygun son derece şeffaf çift taraflı bant. Hem hava koşullarına hem de su geçirmez çift taraflı yapışkan bant, banyo gibi iç ve dış mekanlarda kullanıma uygun / mutfak / ev numarası / ofis / araba / aletler / fotoğraf çerçevelerinin montajı. Geçici dekora/parti dekora/duvar dekora/halı yapıştırma vb. için uygun kalıntı bırakmayan çift taraflı bandı kaldırabilir.

Muhteşem yapışma ve tutuş gücü
Su ve ısı dayanıklılığı
Çözünmeye karşı dayanıklılık
Titreşimi önler
Universal bir ürün olup, yapışma özelliği olan kimyasal koruyuculudur.

ÇOK FONKSİYONLU BANT : HER İKİ TARAFI DA YAPIŞKANLI - Akrilik jel malzemeden yapılmış, şeffaf çift taraflı yapışkan bandımız inanılmaz derecede güçlü, dayanıklı, Kurulumu Kolay, Alet Gerektirmez, Anında Yapıştırma, kürleme veya kurutma aşaması gerektirmez. Bu süper yapışkan bant, -40 ile +120 derece arasındaki sıcaklıklarda mükemmel çalışır. Nano bant, yeni nanoteknoloji ve uyarlanabilir yüksek viskoziteli malzeme jelinden yapılmıştır. Her türlü pürüzsüz yüzeyde kullanılabilir, çok güçlü, dayanıklı, çıkarılabilir, iz bırakmaz ve kalıntı bırakmaz. Geleneksel çift taraflı bant, duvar çivileri, kablo bağları vb. için daha iyi bir alternatif, hayatınıza büyük kolaylık getiriyor!


ÇIKARILABİLİR VE YENİDEN KULLANILABİLİR VE İZSİZ : Çıkarılabilir çift taraflı bant kalıntı bırakmaz, çıkarılması kolaydır ve yüzeylere zarar vermez. Bandı yeniden kullanmanız gerektiğinde yapışkanlığını yeniden kazanmak için suyla yıkayın ve kurutun. Lütfen Dikkat: Kararsız Boya Duvarlarında kullanılması tavsiye edilmez, bandımız çok yapışkandır, bandı çıkarırken duvar yüzeylerinin düşmesine neden olmaktan kaçının.

KOLAY KULLANIM : Güçlü Tutma Gücü: Pürüzsüz yüzeylerde cm2 ye 1 kg tutma gücü’A kadar tutar. Yapmanız gereken tek şey bandı ürünün yüzeyine yapıştırmak.

Nasıl Kullanırım ? Uygulanacak yüzeyi kir, pas ve kimyasal maddelere karşı temizleyin.
Uygulanacak cismin arkasına bandı yapıştırın
Daha sonra uygulanacak yüzeye tam olarak oturtun ve bir süre bastırarak tutun.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.