MasterCare Premium Perçin Tabancası Ve Kutu Seti 712639

MasterCare Premium Perçin Tabancası Ve Kutu Seti 712639 (7430000712639)

Fiyat : ₺839,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Spesifikasyonlar; MasterCare Premium Perçin Tabancası 712639 + 40 Adet 4 değişik perçin + sıkıştırma aparatı + 19 cm x 5 cm ölçülerinde kapaklı, çok amaçlı saklama, taşıma, birbirine geçmeli kapaklı kutu HEDİYESİYLE gönderilir.

10 ar adet 2.4, 3.2, 4.0 ve 4.8mm perçinleriyle ve Perçin sıkıştırma aparatıyla gönderilir.

4 farklı perçin kalınlığı için değiştirilebilir uçlar
Özel Metal çelik ve sağlam gövde
24 cmx 7 cm ölçülerindedir.

Nasıl Kullanırım ?  Tutturulacak objelere perçin başının gireceği büyüklükte bir delik açtığınızda, perçin başını deliğe sokup makinayla sıktırırsınız.


Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin