MasterCare Proens 2 Boyutlu Derz Kazıyıcı ve Temizleyici 716048
MasterCare Proens 2 Boyutlu Derz Kazıyıcı ve Temizleyici 716048

MasterCare Proens 2 Boyutlu Derz Kazıyıcı ve Temizleyici 716048 (7430000716048)

Fiyat : ₺216,43(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Spesifikasyonlar :

Materyal : ABS Plastik ana gövde, çelik uç

Ölçüler : Uzunluk 22 cm x 4,6 cm kazıyıcı uzunluğu Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : Derz aralarını doldurma işlemi öncesi testere/kazıyıcı amaçlı ve sonrası temizlik son rötüş amaçlı çift kullanım

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Ergonomik tutuş, çelik testere 

AÇI TASARIMI: Sapın açısı size daha iyi bir tutuş açısı ve kontrol sağlar, böylece fazla güç kullanmanıza gerek kalmaz. Sıyırıcı bıçaklar tırtıklı olduğundan eski, çatlamış ve kabarmış harcı yüzeyden temizlemenize yardımcı olur.

ALET SETİ: 2 adet ön montajı yapılmış sıyırıcı bıçağı ürün içerisinde ön montajı yapılmış olarak gelir, sıyırıcı bıçakları vidalarla sabitlenir, kolayca değiştirilebilir ve iş bitene kadar kullanmanıza olanak sağlar.
MALZEME:Yeniden tasarlanmış dayanıklı bıçakları sayesinde defalarca kullanılabilir. Ayrıca ürünün arka kısmında bulunan yeni nesil fırça sayesinde çıkarılan harç kolaylıkla temizlenir ve ek bir alete ihtiyaç duymadan işiniz hızlı bir şekilde tamamlanır.
İYİ KALİTE: Eski harç kalıntılarını fırça ile temizleyin. Tüm bu görevleri gerçekleştirirken koruyucu eldiven ve gözlük takmanız önerilir. Yeni harçlar yapılmadan önce yüzey tüm harç kalıntılarından ve tozdan arındırılmalıdır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.