MasterCare WaterStop Su Kesici BEYAZ 3.5 KG 423554

MasterCare WaterStop Su Kesici BEYAZ 3.5 KG 423554 (7410000423554)


3.5 kg

Temel ve perde duvar bohçalamasında, Bodrum kat, temel yalıtımında, Satıh birleşim noktalarının dilitasyonunda,  Sıva çatlakları ve boru birleşim yerlerinde,  Parapetlerin Beton tamiratı ve korunmasında,  Temeldeki duvar çatlaklarının tamirinde,  Banyo ve ıslak alanların izolasyonunda,  İç mekan ıslak zeminlerinde,  Baca dibi ve duvar monobloklarının yalıtımında, Teras, balkon, fayans altı ve fayans üstü izolasyonunda, Saçak, gizli dere ve yağmur oluklarının yalıtımında,  Yüzme havuzu, su tankı ve su giderlerinin yalıtımında, Dış mekan ıslak zeminlerinin yalıtımında kullanılır.
 


Suya maruz kalan zeminler için; %100 su geçirimsiz, değişik iklim koşullarına son derece dayanıklı, yapısal olarak esnek, plastifiyan içermeyen, elastomerik tecrit malzemesidir.
 

Su geçirimsiz, fakat su buharı geçirgen bir yapıda olup, bu sayede, altında yaşam alanları bulunan teras, balkon gibi alanların su yalıtımı için ideal bir malzemedir.

UV ışınlarına, içerisinde bulunan seramik mikrosfer parçacıklar sayesinde, dayanımı son derece yüksektir.

Yüzeyde bakteri oluşmasını engeller. Aleve maruz kaldığında, alevi yaymadan kendiliğinden söner.
 


Kullanımı, Uygulama yapılacak yüzeyler toz, kir ve yağdan arındırılmalı, yüzey kuru halde olmalıdır.

Gevşek tabakalar varsa giderilmeli, yüzeydeki ufak çatlak ve bozuk-luklar tamir edilip düzeltilmelidir.

Uygulama öncesi yatay ve dikey yüzeyler, açık alan kalmamak üzere, MasterCare Fixatör Astar ile astarlanmalıdır.

Perepet köşeleri, aydınlıklar, baca dipleri, çatlakların köprül-enmesi, havuz izolasyonlarındaki dikey ve yatay kesişmelerde mutlaka keçe uygulaması yapılmalıdır.

Yaya ve yük trafiğine maruz kalan yüzeylerin, şap ve seramik gibi koruyucu bir kaplama malzemesi ile kaplanması önerilir.