MasterCare Wrexon Karbon Çelik Metal Ahşap Karo Sonsuz Alanda Testere Seti 716562
MasterCare Wrexon Karbon Çelik Metal Ahşap Karo Sonsuz Alanda Testere Seti 716562

MasterCare Wrexon Karbon Çelik Metal Ahşap Karo Sonsuz Alanda Testere Seti 716562 (7430000716562)

Ürün Özellikleri : 

Materyal : KARBON ÇELİK testereler + Ergonomik Sap 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ev, garaj, atölye, otomotiv, okul, fabrika, kendin yap projeleri, prototip oluşturma, örnekleme, model oluşturma, inşaat, bakım, onarım, bahçe işleri, dekorasyon, reklamcılık, ağaç budama, ahşap işleri, eğitim için ideal kullanışlı bir araçtır. Ar-Ge projeleri, sanat ve zanaat, boş zaman etkinlikleri yani. yürüyüş, balık tutma kampı, avcılık ve tesisatçılar, sanatçılar, marangozlar, demirci, zanaatkarlar, tamirci inşaatçılar, hobiler, ev hanımları, çocuklar ve tüm aile tarafından kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : ÇOK FONKSİYONLU : Ahşap, plastik, cam, kauçuk, bambu, çivi, vida, alüminyum, kontraplak, karo, kiremit, Metal, halat, PVC Boru, kauçuk, fayans GİBİ sonsuz alanda kullanılabilir.

5 Adet İnce Dişli Testere Bıçağı 15 cm 150 x 3 x 0.4mm
1 Adet Düz Ahşap Testere Bıçağı 17 cm 170 x 18 x 1.0mm
1 Adet Elmaslı Bıçak

ERGONOMİK KAVRAMA TASARIMI : Testere kiti ergonomik kavrama tasarımına sahiptir. Kaymaz sap ergonomik olarak kolayca çalışmanıza izin verir ve kullandıktan sonra eliniz acı hissetmez. ve keskin demir testeresi bıçağı kesme görevlerini hızlı bir şekilde bitirmenizi sağlar.

KOMPAKT VE GÜVENLİ TASARIM : Çoklu testere seti hafif, kompakt ve taşıması kolaydır. Testere bıçakları, yaylı testereye kolayca takılır ve bıçakları değiştirebilirsiniz.


Hafif ve kompakt boyut ve rahat kullanım, bu çok fonksiyonlu el aleti seti, kendi başınıza bir şeyler yapabilmenizi sağlar. İİnşaat, dekorasyon, zanaat işleme, reklam üretimi, meyve ağaçlarının budaması ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

KARBON ÇELİK TESTERE BIÇAĞI : Isıl işlem görmüştür, çok esnektir ancak ahşap işleme, metal ve ahşabı aynı anda kesmek için yeterince güçlüdür.

KESME RULO BIÇAĞI : Tungsten karbürden yapılmış kesme merdanesi bıçağı, düz yüzeyli cam, ayna ve fayans kesmek için tasarlanmıştır. bu düz veya kavisli kesebilir. Lütfen testere sırasında sürekli su damlaları ekleyin, aksi takdirde testere bıçağının ömrünü kısaltır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.