ModaCar Exenza Kapı Bagaj Kaput Ses Darbe Emici Kauçuk Conta 429002
ModaCar Exenza Kapı Bagaj Kaput Ses Darbe Emici Kauçuk Conta 429002

ModaCar Exenza Kapı Bagaj Kaput Ses Darbe Emici Kauçuk Conta 429002 (7410000429002)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki SİYAH Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. .

Materyal : Kauçuk

Ne alacaksınız ? : 4 Adet 

Ölçüler : Çap: 2,8 cm x Yükseklik: 1 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Otomobil, SUV, RV, kamyonet vb. modelleri için evrensel olarak uygundur. Aynı zamanda, araç boyunca çeşitli yerlere monte edilebilir. Kapı, kaput, bagaj kapağı vb yerlere uygulanabilir. Arabanız ne marka olursa olsun gerçekten işe yarıyor.  Sadece otomobil mi ? ev,ofis kapıları gibi yerlerde de kullanabilirsiniz.

ŞOK EMİCİ SESSİZ CONTA : Bu araba kapısı çarpışma önleyici etiketini kullanmak, araba kapısı açılıp kapatıldığında titreşimi etkili bir şekilde azaltabilir. Vida üzerine takıldığında paslanmayı da önleyebilir.

FONKSİYON : Kapı kenarını küçük darbelerden veya soyulan boyalardan etkili bir şekilde koruyun, kapıdaki çiziklerden ve darbelerden kaçının ve kapıyı küçük darbelerden koruyun.

ÜSTÜN KALİTE : Araba kapısı koruma etiketi, yüksek kaliteli PVC malzemeden, yüksek mukavemetli, sağlam ve dayanıklıdır, düşmesi kolay değildir. Arabanızın kapısının sesini çok sessiz hale getirebilir.

KOLAY KURULUM : Boyaya zarar vermez. Ürünün arkası, yırtılarak düşmeden sıkıca yapıştırılabilen yapıştırıcıdır. Yağmur ıslak olsa bile etkilenmeyecektir. 20 saniyeden fazla değildir, her şey yolunda, Basit ve pratik.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.