ModaCar Griot Zengin Köpük Oto Yıkama Süngeri 428978
ModaCar Griot Zengin Köpük Oto Yıkama Süngeri 428978

ModaCar Griot Zengin Köpük Oto Yıkama Süngeri 428978 (7410000428978)

Spesifikasyonlar :

Adet : 1

GENİŞ KULLANIM ALANI : Araba yıkama, mutfak malzemeleri , tekne, bisiklet, mobilya, pencere, banyo temizliği gibi genel ev temizliği gibi çeşitli İHTİYAÇLARI karşılayabilir. Ev temizliği (duvarlar, küvet, granit tezgah vb.), evcil hayvan temizliği (atlar, köpekler vb.), oto detaylandırma bakımı, seramik sünger boyama, bisiklet dağ bisikleti temizliği, otomotiv kano kamp aksesuarları. profesyonel araç temizliği, makine ovma, araba yıkama ekipmanı satıcıları, güzellik salonları vb. gibi çok ticari amaçlarla vb

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Yüksek yoğunluklu sünger, tutması rahat. Büyük tasarım


Yüksek yoğunluklu sünger : Yüksek yoğunluklu süngerin yüksek köpük sunar. Orta sertlikte ve kalıntısı yoktur. En hassas yüzeyleri bile çizmez veya zarar vermez.

VERİMLİ TEMİZLİK : Süper emicidir, bol sabunu emer ve zengin köpük üretir. Ağır hizmet tipi yumuşak sünger, ovuştururken tozu emer ve çizmez.

Toz parçacıklarını hapsetmeye ve çizilmeleri önlemeye yardımcı olan birden fazla mikro "vakum" emme alanına sahiptir. Araba yıkama sırasında kum parçacıklarının boya yüzeyini çizmesini önlemek için lütfen gövdeyi ıslatmak için bir su tabancası kullanın ve boya yüzeyini temizleyin.

Uygun miktarda suyu ve araba yıkama suyunu kovaya dökün, ardından bir sünger kullanarak arabanın tavanını, ön kapağını, arka kapağını, eteğini ve kovasını temizleyin. Yeniden Kullanılabilir ve Dayanıklı: Ultra yumuşak ancak ekstra elastik ve gerilebilir, bu nedenle birçok kez kullanılsa bile kolayca deforme olmaz.

Yıkanabilir, geri dönüştürülebilir, kıvrım veya iz bırakmaz. Kimyasallar için yüksek sertlik ve aşınmaya dayanıklı, uzun ömürlü ve hizmet ömrü İnsan elinin özellikleri olarak tasarlanmış uygun boyut, çoğu insanın kolaylıkla kullanmasına uygundur. Çekme özelliği parmaklarınızı sabit ve sıkı bir şekilde kavrayabilir, bu nedenle yıkama işlerinde kaymayı önleyin.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.