ModaCar Kilim Ve Koltuk Arası Organizer Seti 428052

ModaCar Kilim Ve Koltuk Arası Organizer Seti 428052 (7410000428052)

Spesifikasyonlar : 1 Adet ModaCar Ön 2 Koltuğa Kilim Seti 424633R + ModaCar Koltuk Konsol Arasına Koyulan Organizer 422797R HEDİYESİYLE gönderilir.

ModaCar Ön 2 Koltuğa Kilim Seti 424633R > Özelikler Sadece Siyah/Beyaz

Ön koltuklarınızda ve arka koltuklarınıza kullanıma uygun,bilinen bütün minderlerden daha kaliteli,uzun ömürlü,terletme ve soğukluk hissi vermeyen Kilim kullanın!
Ön 2 koltukta bağlığa geçme,bel kısmı ve baldır kısmından koltuğa,arka oturma yerinde koltuğa geçme sabitleme Lastikleri ile daha şık kullanım!
Bu ürün ön 2 koltuk içindir .

ModaCar Koltuk Konsol Arasına Koyulan Organizer 422797R Nerelerde Kullanırım ? Ön koltuk arasında,kapı cepliği büyük araçlarda (SUV,Kamyonet,Otobüs) kullanılır

2 Adet'tir.
Eşyalarınızın koltuğun arasına/ altına düşmesine son!
Cep telefonu,Evrak,kablo, bozuk para, su vb eşyalarınızı koyabilirsiniz .
Yıkanabilir,sağlam pLastiktir.

Nasıl Kullanırım ? Arabanızın ön koltuğu ve konsol arasındaki boşluğa sıkıştırılarak kullanılır

.

Satın Alacağınız / Almış Olduğunuz Ürün Markaları Modacar Global U.S Adına Tescilli Veya Tek Dağıtımcısı Olduğu Anlaşmalı Markalarıdır. ModaCar, Her alacağınız üründe koşulsuz iade garantisi verir. Onaylanmayan Satıcılardan alacağınız ürünlerde, iade sorunu ve garanti alamayacaksınız ve ModaCar sorumlu olmayacaktır. ModaCar, üründe ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi kesin taahhüt eder. Taklit, sahte ürün almanız durumunda Hukuki Süreç için lütfen bize bildirimde bulunun. Sorumlu olduğumuz tescilli markalar; ModaCar, SimoniRacing, Mastercare, Homecare, Brillantcare, KaktüsKedi. Aklınıza Takılan Her Soruda, Hatalı / Sorunlu Ürünlerde, Fiyatlarda Veya Toplu Alımlarda Hiç Çekinmeden Irtibata Geçin. Modacar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin