ModaCar Mighty Araç Kurulama Parlaklık Cam Güderisi 428963
ModaCar Mighty Araç Kurulama Parlaklık Cam Güderisi 428963

ModaCar Mighty Araç Kurulama Parlaklık Cam Güderisi 428963 (7410000428963)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki SARI Renk  birebir gönderilir.  

Materyal : pva sentetik

Adet :  1

Ölçüler : 40 x 30 cm

 

Mükemmel Emicilik ve Hızlı Kuruma Tasarımı - Güderi malzemesi, büyük miktarda suyu emmesini ve uzun süre tutmasını sağlayarak arabanızda iz bırakmaz. Havluyu basitçe bükebilirsiniz ve kısa sürede kurur ve özellikle yoğun saatlerde hızlı bir şekilde yeniden kullanmanızı sağlar. Araba bakımı için güderi bezimizi kullandığınızda, büyük miktarda suyu hızla emer ve tutar ve aracınızın cilasını mükemmem yapar.
Kahve veya içecekleri de emebiliyor.
Süper Yumuşak ve Çok Amaçlı Kullanım - O kadar yumuşaktır ki kullanımdan sonra saklaması kolaydır. Aracınızın yanısıra mermer veya ahşap masa, bardak vb. gibi birçok yüzey için uygun hale getirir.
Dayanıklı Malzeme - PVA'dan yapılmıştır, bu da onu süper sağlam ve tekrar kullanılabilir hale getirir. PVA malzemesinin kendisi toksik değildir ve cildinizi tahriş etmez, bu nedenle güvenliğini endişe etmeden istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

MÜKEMMEL EMİŞ – Mümkün olan en iyi sıvı emilimini sağlar. Arabalar için 1 numaralı araba güderi bezidir.

BAKIMI KOLAY - Rahatınız için bu araba yıkama bezi makinede yıkanabilir şekilde tasarlanmıştır. Araba güderi PVA malzemeden üretilmiştir ve yumuşak, süngerimsi ve son derece dayanıklıdır. Onu sıkmak kolaydır.

Kaporta yanısıra, arabanızın aynaları veya krom aksesuarları gibi küçük yüzeyleri yıkamak ve kurutmak için en iyi seçimdir.
Kompakt yapısı, aracınızdaki herhangi bir saklama bölmesine mükemmel şekilde uyar. Aracınızı temiz ve lekesiz tutarken elinizden gelenin en iyisini yapmaktan hoşlandığınız için, aracınızı şık bir şekilde sürerken sergileyin,

Kolay kullanım yöntemleri: 1. Arabanızın kurulama havlusunu 5 dakika ılık suda bırakın. 2. sıkın. 3. Sıvıyı emmek veya tozu temizlemek için bezinizi kullanın.
4. Güderinizi, yanında göndereceğimiz plastik kutusu içinde saklayın. Biraz ıslak tutun.
Çok sertleşirse 5 dakika suda bekletin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.