ModaCar Nano Tampon Marşpiyel Plastik Yüzey Boyası 428989
ModaCar Nano Tampon Marşpiyel Plastik Yüzey Boyası 428989

ModaCar Nano Tampon Marşpiyel Plastik Yüzey Boyası 428989 (7410000428989)

Fiyat : ₺279,79(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Özellikler :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir, anlayış göstermenizi rica ederiz.

Ne alacaksınız ? : 1 adet 75 ml Tampon Plastik yüzey boyası ve geniş yüzeylerde uygulamanızı kolaylaştırmak için yanında geniş sünger gönderiyoruz.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Plastik tamponlar, marşpiyel, kapı direkleri, ayna muhafazası,

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : geniş yüzeylerde uygulamanızı kolaylaştırmak için yanında geniş sünger

YENİLENDİ : Sünger ve içeriği NANO ile yenilenen yeni ModaCar Tampon boyası, artık plastik yüzeylerde,marşpiyel, kapı direkleri, ayna muhafazası alanlarda da mükemmel çalışmaktadır.

UYGULAMASI KOLAY - Ürünü bastırdıkça boya gelecektir ve belirlenen yüzeye sürün Sadece bir silme işleminden sonra farkı göreceksiniz! Uygulaması çok kolay ve yeni gibi parlatacak! Herhangi bir araba detaylandırma kitinin önemli bir parçasıdır! Çizik, mat, solmuş ve çatlayan tamponları, plastik çitaları, aynaları, daha fazlasını onarmak için mükemmel!

UZUN ÖMÜRLÜK - Uzun süre dayanır! En zorlu araba yıkamalarında ve en kötü yağmur veya karda bile nasıl dayandığına şaşıracaksınız! Bununla biraz gerçekten uzun bir yol kat ediyor ve tüm arabanızı birkaç dakika içinde nasıl yeni gibi gösterebileceğine şaşıracaksınız!

KURUMA, YAŞLANMA, SOLMAYI ÖNLEYİN - Sadece donuk plastiklerinizi ve diğer yüzeyleri parlatmakla kalmaz, aynı zamanda korur. Yenileyici & koruyucumuzu uygulayarak UV ışınları ve yol kirlerinden kaynaklanan erken aşınma ve solmayı önleyebilirsiniz!

TÜM YÜZEYLERDE GÜVENLİ - Özel formülümüz su bazlıdır plastiğinize asla zarar vermez veya kurutmaz, dokunabileceği herhangi bir boyaya zarar vermez! Tüm renkli plastik yüzeylerde güvenle kullanılabilir!


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.