ModaCar RiverLake %100 Natural Güderi Bez 429003
ModaCar RiverLake %100 Natural Güderi Bez 429003

ModaCar RiverLake %100 Natural Güderi Bez 429003 (7410000429003)

Ürün Özellikleri : 

Ölçüler : 50 x 70 cm (DOĞAL OLDUĞUNDAN kumaş düzensiz şekillidir ) - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Emici güderi kumaş, otomobil ve araç (camlar, gövde, iç mekanlar) için araba havlusu (araba yıkama kurutma havlusu) olarak kullanılabilir. Teknede, enstrümanda, kamera merceğinde, bilgisayar ekranında vs. de kullanılabilir. Doğal güderi kumaş, süper emici özelliğiyle yaygın olarak bilinir ve araba için harika güderi bezi olarak tanınır.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Sentetik elyafların aksine, bu doğal güderi bez, çizilmez ve süper yumuşak, büyük esneme özelliğine sahip koyun derisinden yapılmıştır. Bu güderi araba havlularının emme kapasiteleri, büyük miktarda suyu emmek ve tutmak için önemli ölçüde daha da geliştirilmiştir. Arabanızda su izi bırakmadan tüy bırakmayan bir parlaklık sağlar.

ÜRÜN UYGULAMALARI: Bu araba deri güderi çok yumuşak ve emicidir. Doğal güderi kumaşın birçok uygulaması vardır. Emici güderi kumaş, otomobil ve araç (camlar, gövde, iç mekanlar) için araba havlusu (araba yıkama kurutma havlusu) olarak kullanılabilir. Teknede, enstrümanda, profesyonel kamera merceğinde, kamera merceğinde, bilgisayar ekranında vs. de kullanılabilir. Doğal güderi kumaş, süper emici özelliğiyle yaygın olarak bilinir ve araba için harika güderi bezi olarak tanınır.

ÜRÜN MALZEME: Araba için bu deri güderi kumaş, yumuşak ve dayanıklı hale getirmek için derin deniz morina yağı ile tabaklanmış hakiki koyun derisinden yapılmıştır, bu nedenle genellikle birkaç yıkamadan sonra kaybolan hafif bir balık kokusuna sahip olmanız normaldir. Büyük emici özellikleri nedeniyle, güderi bezi olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.

ÜRÜN BAKIMI: Güderiyii ilk kez kullanmadan önce, durulama suyunun sarı tonu kaybolana kadar ılık sabunlu suyla iyice yıkamanız gerekir. (Yağ giderici sabun veya sert kimyasallar KULLANMAYIN) Araba temizliği için her kullanımdan önce güderi temiz su ile durulanmalı ve tamamen sıkılmalıdır. Her kullanımdan sonra güderi temiz sabunlu suyla iyice yıkanmalı, durulanmalı ve temizlenene kadar tekrar tekrar sıkılmalıdır. Bir güderi kurutmak için doğrudan güneş ışığından uzağa asın.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.