ModaCar T-Bar Design Durulama Kurulama Su Bıçağı 428984
ModaCar T-Bar Design Durulama Kurulama Su Bıçağı 428984

ModaCar T-Bar Design Durulama Kurulama Su Bıçağı 428984 (7410000428984)

Spesifikasyonlar :

Materyal : Plastik Sap + Silikon T-Bar

Ölçüler : uzunluk 26,5 cm x 7,5 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sadece arabadaki kuru su lekelerini kurutmak için değil, aynı zamanda evdeki pencere camını veya fayansları temizlemek, pencereler, tezgahlar, duşlar, mağaza yüzeyleri, güneş panelleri ve çeşitli ev kullanımları için de kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : SÜPER ESNEK T-BAR BIÇAĞI, SİLİKONDAN YAPILMIŞTIR: Orijinal malzeme, kurutma işlemini havlu veya havlu kumaştan daha verimli hale getirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Arabanızdan, kamyonunuzdan, motosikletinizden, karavanınızdan, teknenizden, duştan, aynadan, havuzdan, mutfak tezgahlarından suyu silin, adını siz koyun!


DAYANIKLI KOL: Kullanırken su bıçağının kaymaması için güzel, güvenilir ve iyi bir tutuş sağlar. Su bıçağını eldivenli veya eldivensiz kullanabilirsiniz. Sap boyutu çoğu kullanıcı için uygundur.

MÜKEMMEL TASARIMLI BIÇAK KENARI: Suyu çok daha verimli bir şekilde ortadan kaldırır. T-şekli işi yapmak için tasarlandı, sadece deneyin ve şaşırın!

Gücünüzü etkili bir şekilde koruyabilen havlu kumaş havludan 15 kat daha az sürtünmeye sahiptir.

Silikon Bıçak: Araba su silecek lastiği, tıbbi sınıf silikon sertifikalı silikon malzemeden yapılmıştır. Güvenli ve güvenli. Kullanım sırasında camın hasar görmesini ve aşınmasını önleyebilir ve arabanızı çizmez.

Harika ipucu.Yeni yıkanmış, durulanmış ve hala ıslak aracınıza biraz ıslak cila detaylandırıcı püskürtün. Şimdi malzemeyi yüzeye eşit olarak yaymak için bıçağı kullanın. T-çubuk kenarı, kısa sürede mükemmel bir sonuç için ıslak cilayı boyanın mikro gözeneklerine yayacaktır. Yüksek bir parlaklık elde etmek için gerekirse mikrofiber havlunuzu kullanın. için mükemmeldir. Genişletilmiş erişim için kutup adaptörleri mevcuttur. durulanmış ve hala ıslak araç. Şimdi malzemeyi yüzeye eşit olarak yaymak için bıçağı kullanın. T-çubuk kenarı, kısa sürede mükemmel bir sonuç için ıslak cilayı boyanın mikro gözeneklerine pürüzsüzleştirir. Yüksek bir parlaklık elde etmek için gerekirse mikrofiber havlunuzu kullanın.

Suyu hemen hemen her yüzeyden güvenli bir şekilde çıkarmak için tasarlanmış yumuşak, 26 cm çizilmez silikon bıçağa sahiptir. Elde tutulan WaterBlade, yüzey hatlarına uygundur, bu da sıvıları yüzeylerden çıkarmak için gereken süreyi ve çabayı önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olur. Ergonomik tasarımı tutmayı ve çalıştırmayı kolaylaştırır.Ayrıca konik kenarlara ve yüzeyleri çizmeyen yumuşak bir silikon bıçağa sahiptir, bu da onu tüm boyalar, cam elyafı, pencereler ve daha fazlası için güvenli kılar.

Aracınızı zamanın üçte birinde kurutur

En iyi sonuçlar için

Bu ürünü kullanmadan önce, yabancı maddeleri temizlemek için girintili alanlar, oluklar ve açıklıklar dahil olmak üzere aracınızı iyice yıkayın ve durulayın.

Herhangi bir kir veya aşındırıcı malzemenin temizlendiğinden emin olun; bu malzemeler kullanırken araca zarar verebilir.

Tutacağı asla araçla temas etmemelidir, hasara neden olabilir. Sadece bıçak yüzeyle temas etmelidir.

Kuru bir yüzeyde kullanılmamalıdır.

Kullanırken, suyu çıkarmak için yalnızca orta düzeyde bir basınç gerekir; yumuşak, silikon bıçak arabanın şeklini alacaktır. Sırtlar, tepeler veya aşırı konturlar için az miktarda ek basınç gerekebilir.

Damlayan suyu en aza indirmek için yukarıdan aşağıya doğru kurutmaya başlayın. Mikro fiber havlu ile ızgara, kırışıklık vb. yerlerde kurutma işlemini bitirin.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.