ModaCar Troxler Esnek Jant Temizleme Püskülü 429029
ModaCar Troxler Esnek Jant Temizleme Püskülü 429029

ModaCar Troxler Esnek Jant Temizleme Püskülü 429029 (7410000429029)

Fiyat : ₺339,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Materyal : Microfiber Coton

Adet : 1

Ölçüler : Toplam 56 cm x Microfiber 42 x 8 cm

SANİYELER İÇİNDE TOZU ÇEKİN : Jant aralarını temizlemek çok mu zor ? Merak etme! Esnek kıvrılabilir tasarımıyla Sadece birkaç dokunuşla toz, polen balata kirleri bile yok olacak ve arabanız bayiden yeni çıkmış gibi yeni görünecek! BASİT VE KOLAY TEMİZ JANT TEMİZLİĞİ : Bir kova su ve deterjan, tekerlek jantlarınızı temizlemek kolay ve basittir.

SERT ERİŞİLECEK KÖŞELERİ VE BOŞLUKLARI TEMİZLEME: Yeterince uzun ve esnek jant fırçamız, jant tellerinin aralarını, jantın içini ve diğer ulaşılması zor alanları temizlemek için mükemmeldir.

YUMUŞAK VE DAYANIKLI MICRIFIBER TASARIM : Profesyonel otomotiv detaylandırıcıları ve araba bakım meraklıları için tasarlanmış dayanıklı ve yumuşak çiziksiz, tekerlek jantlarınız için güvenli.

ÇOK AMAÇLI KULLANIM: Arabalar, kamyonlar, motosikletler, bisikletler, tekneler, tekerlekler, jantlar, jant telleri, ızgaralar, motor yuvaları, egzoz uçları, tamponlar, havalandırmalar ve çok daha fazlası.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.