ModaCar U Tip Şeffaf Kapı Koruyucu 10 Metre 426678

ModaCar U Tip Şeffaf Kapı Koruyucu 10 Metre 426678 (7410000427652)

Ürün Özelikleri : Kapı çerçevesi, Yan tavan olukları,çamurluk, Bagaj çerçevesi vb yerlere uygulanabilir

(Kapı üzerindeki örnek resimdeki renkler örnektir)

Geçmeli “U” tiptir.

Geçmeli özeliktedir ve çok kolay uygulanabilir Kesilebilir özeliktedir.
Esnektir.
10 metre uzunluktadır

Nasıl Kullanacaksınız ? Montaj yapılacak yerin,kuru,yağsız,tozsuz ve cilasız olmasına dikkat edilmelidir.Mutlaka yapıştırılacak yerin temiz olması gerekmektedir.
Yapıştırma işlemi başlamadan önce,yapıştırma yapılacak zemin mutlaka temiz bez ile silinmelidir.
Mümkün olduğu kadar sıcak ortamlarda yapıştırma işlemi yapılmalıdır.(18C).Yapışkanın etkinliğini koruması için bu sıcaklık değerlerinin altında uygulama olduğunda,yapıştırılacak zemin ve ürün sıcak hava ile ısıtılmalıdır.


Satın alacağınız / almış olduğunuz ürün Markaları ModaCar MARMARA MR Multi Rivoluzione adına tescilli veya tek dağıtımcısı olduğu anlaşmalı markalarıdır.

Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. ModaCar ithalatını, pazarlamasını veya üretimini yaptırdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır. Satışa sunulan her ürün AR-GE aşamasından sonra, KALİTE KONTROL birimi tarafından test edilmekte, onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır. Aklınıza takılan her soruda, hatalı / sorunlu ürünlerde, fiyatlarda veya toplu alımlarda hiç çekinmeden irtibata geçin. 

ModaCar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin”