ModaCar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025
ModaCar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025

ModaCar Zeppieri Motosiklet Kaskı Yağmur Kaydırıcı Film 429025 (7410000429025)

Fiyat : ₺315,79(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki ŞEFFAF Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. MAVİ RENK GÖRÜNÜMÜ, koruyucu film rengidir. 

Materyal : PVC

Adet : 1

Ölçüler : 24,3 X 6,6 CM

SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ : yağmur önleyici film, yağmurlu günlerde bulanıklığı önlemenize ve güvenli bir şekilde sürmenize yardımcı olabilir. Yağmur suyu hızla dağılacak, bu da görüşünüzü temizleyecek ve sürüş güvenliğinizi koruyacaktır.

KOLAY UYGULAMA : Yağmur önleyici filmi kaskın dışına koyun.Kask camını temizleyin, koruyucu tabakayı soyun, ardından yağmur önleyici filmi kaskın dışına koyun, filmi camın ortasından kenara hafifçe bastırın

TAM UYGUNLUK : Motosiklet kaskı koruyucu film, tam yüz kaskları, açık kasklar, yarım kasklar ve yol dışı kasklar gibi çoğu kask için uygundur.

KOLAY TEMİZLEME : Yağmurdan ıslanırsa, lütfen bir bezle silin. Motosiklet kasklarının yağmur önleyici filmi, yağmur önleyici etkiyi azaltmaz ve sürekli olarak kullanılabilir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.