TOPTAN 6 LI PAKET BrillantCare Oto Yıkama Süngeri 426294

TOPTAN 6 LI PAKET BrillantCare Oto Yıkama Süngeri 426294 (7390000426294)

BU ÜRÜN MODACAR ARABAYASERVİS KONSPETİYLE TOPTAN 6 LI PAKET OLARAK SATILMAKTADIR.


Satın alacağınız / almış olduğunuz BrillantCare Markası ModaCar MARMARA MR Multi Rivoluzione adına tescilli markadır.

Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. ModaCar ithalatını, pazarlamasını veya üretimini yaptırdığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır. Satışa sunulan her ürün AR-GE aşamasından sonra, KALİTE KONTROL birimi tarafından test edilmekte, onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır. Aklınıza takılan her soruda, hatalı / sorunlu ürünlerde, fiyatlarda veya toplu alımlarda hiç çekinmeden irtibata geçin. 

ModaCar “ Otomobilinizi Kişiselleştirin”


Yüksek kaliteli ve uzun ömürlüdür. Modern ve şık tasarıma sahiptir. Çok delikler ve konsantre bir yapısı vardır. Yumuşaklık ve rahatlık sağlayan el konforu, aracınıza, yüzeye ve boyaya zarar vermez. Hafiftir ve el büyüklüğündedir. Kullanımı kolaydır. Süper güçlü su emilimi ve su depolama özelliğine sahiptir. Kiri çıkarmak için pratiktir. Birden fazla kullanıma uygundur. Çamaşır makinasında yıkanabilir. Aracınızın ömrünü uzatmak için yardımcıdır.

Nerelerde Kullanırım? Otomobil iç-dış yüzeylerinde

Nasıl Kullanırım? Uygun temizleyici ürünü pedin yüzeyine dökün ve kirli bölgeye uygulayın. Çizik yapmadığı için boyalı yüzeylerde, jantlarda, lastik ve plastik yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. rahatlıkta temizleyebilirsiniz.