TransForMacion 12+2 ADET Absolute Sakal Dolgunluk Kalemi
TransForMacion 12+2 ADET Absolute Sakal Dolgunluk Kalemi

TransForMacion 12+2 ADET Absolute Sakal Dolgunluk Kalemi (7500000717178)

Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 12 Adet + 2 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

>

DOĞAL SAKAL GÖRÜNÜMÜ: Sakal kalemi dolgumuz size sakalın en iyi şeklini ve mükemmel konturlu görünümünü verecektir; Sakal dolgumuz sakal, bıyık ve hatta kaşlarınızdaki boşlukların görünümünü azaltmak için tasarlanmıştır! Size temiz, doğal ve taze bir görünüm kazandırır.

SAKALINIZI EŞİT DOLDURUM : Sakal kalemi size en iyi sakal şeklini ve mükemmel konturlu görünümünü verecektir. Düzensiz sakal çıkma problemini çözün, sakalın seyrek olan kısımlarını doldurun, sakallar arasındaki boşluğu azaltın, sakalınızın düzgün ve kalın görünmesini sağlayın, farklı sakal şekilleri yaratın.

Dolgu kalemi, doğal ve taze bir görünüme sahip olmak için gerçekçi sakalı geri yüklemenize yardımcı olan yumuşak kıllı bir fırça ile birlikte gelir. Bu profesyonel berber kalemi sadece sakal çizginize değil aynı zamanda saç çizgisine, kaşlara, yanak çizgilerine ve boyun çizgilerine de uygundur. EKSTRA sakal şekillendirme tarağı ile gerisini şekillendirin.

DAYANIKLILIK : Sakal boyasının tüm malzemeleri doğaldır. İyileştirilmiş bileşenlerle, bu sakal dolgu kalemi seti, bir mikro büzücü görevi görür ve boya renginin yıkanması kolay değildir. Tüm saç tiplerinde cilt dostu ve güvenli kullanım.

TAŞIMASI KOLAY : Siyah erkekler için sakal kalemi dolgusu kullanımı çok kolay ve aynı zamanda kullanışlıdır. Bu etkili ve doğal sakal doldurma kalem seti ile yamalı sakalınıza ve azalan saç çizginize dikkat edin. Sakal kalemi, iş gezileri veya başka herhangi bir aktivite sırasında kullanım için bir sırt çantasına rahatlıkla yerleştirilebilir.

KOLAY KULLANIM : Sakal Kalemi dolgumuz, sakalları kolayca dolduran ve saç çizgilerini keskinleştiren dört çatal uçlu bir kafa ile tasarlanmıştır. Sakal, bıyık ve saç çizgilerinin güzel ve dolgun görünmesini sağlar. Sakalınızın veya bıyığınızın konturunu çizerek başlayın ve istediğiniz şekil boyunca eşit olarak renklendirmeye devam edin. Ürünü uygularken daha doğal bir görünüm elde etmek için Soft Bristle Brush ile uygulamanın üzerini fırçalayın.

UZUN ÖMÜRLÜ: Saniyeler İçinde uygulanır, tüm Gün Sürer! Uzun ömürlü formülümüz, tere ve suya dayanıklı, 24 saate kadar kullanım sağlar. Sakalın veya saçın ter veya yağmurdan bulaşmadan veya solmadan olmasını sağlayın.

HEDİYE FIRÇA: Bitişi ve harmanlama elde etmenize yardımcı olmak için Yumuşak Kıllı Fırça ekliyoruz.

KULLANMA TALİMATI: Ürünü uygulamak istediğiniz bölgeyi temizleyin ve kurulayın. Su geçirmez sakal dolgu kalemi setini saçınızın yönüne doğru okşayarak boşlukları doldurmak için kullanın. Rengi aynı yönde karıştırmak için fırçayı kullanın.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.