TransForMacion 12+2 ADET Artemide Ahşap 12 Sıra 180 Nokta Yanmaz Fön ve Tarama Fırçası
TransForMacion 12+2 ADET Artemide Ahşap 12 Sıra 180 Nokta Yanmaz Fön ve Tarama Fırçası

TransForMacion 12+2 ADET Artemide Ahşap 12 Sıra 180 Nokta Yanmaz Fön ve Tarama Fırçası (7500000716250)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 12 Adet + 2 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

Materyal : Ahşap sap, YÜKSEK ısıya dayanıklı esnek plastik kıllar 

Ölçüler : 21 cm x 5 cm genişlik - Fırça derinliği 0.6 mm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

Cinsiyet : Unisex

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bu doğal fırça, uzun veya kısa, ıslak veya kuru, kalın veya ince, düz veya kıvırcık için uygundur. Erkekler, kadınlar ve çocuklar için çalışır.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : SAÇ DERİNİZE MASAJ YAPIN : Saç derinize güvenli bir şekilde masaj yapabilir ve saç derinizi canlandırabilir, ölü deri hücrelerini temizleyebilir, stresi azaltabilir ve kasları gevşetebilir, kan akışını teşvik edebilir, saç dökülmesini dindirebilir, kafa derisi sağlığını ve saç büyümesini teşvik ederek kendinizi rahat ve rahat hissetmenizi sağlar.

TÜM AMAÇLAR İÇİN TEK SAÇ FIRÇASI: Kalın ahşap sap hızlı ve kolay şekillendirmeyi destekler. Islak saçları, kuru saçları şekillendirmek için tasarlanmıştır.

GÜÇLÜ & BAĞIMSIZ: Yönetilebilirliği artırmak için sağlam naylon kıllar sarkıtılmış ve pürüzsüz kıvırcık saçlar. Saçları güzel bir hacim artışı sağlamak için fönle çekerken yavaşça yukarı doğru çekin ve kıvırın.

+ KISA SAÇ İÇİN: Kısa saçları veya ince saçları şekillendirmek için doğru boyut ve kalınlık.

TÜM STİLLEME STİLLERİ İÇİN: En iyi saç stillerine ulaşmak için önerilen hacim veren saç fırçası. Fırçalamak, kıvırmak, çevirmek, kızdırmak ve pürüzsüzleştirmek için profesyonel kalitede saç aletini kullanın.

KOL: Sap ergonomik olarak tasarlanmış, elle cilalanmış, YUVARLATILMIŞ şeklindeki ahşap sap, dayanıklıdır.

FIRÇA: Kıl ve naylon kullanarak tasarlanmış, statik elektriği etkili bir şekilde azaltacak, saç şekillendirme için daha uygun.

DOĞAL SAĞLIKLI SAÇ BAKIMI - Yuvarlak Saç Fırçası, doğal ahşaptan ve naylon iğneli kıllarıdan yapılmıştır. Sert fakat esnek naylon iğneler uzun ve kalın tüylerden kolayca geçer.. Saçınızı çekip koparmak yerine kolayca çözer.

DAYANIKLI VE RAHAT KULLANIM : Yuvarlak fırça, dayanıklı ve pratik olan kaliteli gürgen ağacından yapılmıştır; Saç derinize zarar vermeden hacim veren bir bukle oluşturmanıza yardımcı olmak için tutması kolay, yuvarlak dairesel şekilli rahat bir sap ile tasarlanmıştır. Saç kıvırma veya fön makinesi ile düzleştirme için mükemmeldir. Profesyonel salon seviyesinde kabarık veya uysal bir doku saç stili yaratırsınız

SAÇ DERİNİZE MASAJ YAPIN : Saç derinize güvenli bir şekilde masaj yapabilir ve saç derinizi canlandırabilir, ölü deri hücrelerini temizleyebilir, stresi azaltabilir ve kasları gevşetebilir, kan akışını teşvik edebilir, saç dökülmesini dindirebilir, kafa derisi sağlığını ve saç büyümesini teşvik ederek kendinizi rahat ve rahat hissetmenizi sağlar.

TEMİZLEMESİ KOLAY : Ergonomik ahşap sap rahat hissetmenizi sağlar. Yuvarlak fırça tasarımı, fırçanın sert hissetmeden saçınızdan zahmetsizce akmasını sağlar. Saçınızın sağlıklı kalmasını sağlamak için yuvarlak kıllı saç fırçasını düzenli olarak temizlemeniz gerekir. Cımbızı kullanın, temiz tutmayı kolay ve hızlı hale getirin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.