TransForMacion 12+2 Adet Duclot Design Tam Otomatik Şemsiye 717464
TransForMacion 12+2 Adet Duclot Design Tam Otomatik Şemsiye 717464

TransForMacion 12+2 Adet Duclot Design Tam Otomatik Şemsiye 717464 (7500000717464)

Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Nano polyester kumaş, fiber gövde yapısı

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 12 Adet + 2 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

Ölçüler : tam açık 94 cm çap x 57 cm yükseklik - kapalı 28,50 cm

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Duclot design, tasarımcılarımız tarafından Unisex tasarımla üretildi.

DAHA FAZLA TEL : 10 telli gövde yapısıyla, fırtınalarda ters dönse dahi şemsiye kopmayacak ve dağılmayacaktır. Kolayca toparlayın . Tam açıldığından 94 cm x 58 cm yüksekliğe sahip olacaktır. Daha büyük yay çapımız, yağmur fırtınaları sırasında daha fazla kapsama alanı ve rüzgar direnci anlamına gelir.

TAM OTOMATİK AÇILIP KAPANIR VE KOMPAKT : Kapalıyken 30 cm ! İnce profil herhangi bir el çantasına, evrak çantasına, bagaja ve daha fazlasına sığar.

TAM OTOMATİK ŞEMSİYE NASIL KULLANILIR ? Otomatik açma/kapama buton sistemi. Özel cırcır mili, kolay ve daha güvenli sıfırlama için aşamalı olarak geri çekmenizi sağlar. SADECE butona basarak açın. Butona 1 kez basıldığında şemsiye tamamen açılacaktır. Geri kapatırken/toplarken yine sadece butona basın. Asla başka şekilde müdahele etmeyin, Şemsiye kendini toparlayacaktır. Bu aşamadan sonra üstten bastırın ve “tik” sesi duyana kadar işleme devam edin

MAKSİMUM SU İTİCİLİK :  Özel nano-dokuma su itici kumaş işlemi, suyu başka hiçbir şeye benzemez. Su sadece boncuklar ve hemen yuvarlanır.

RÜZGAR VE YAĞMURDAN KORUR : Büyük, çift katmanlı tasarımı uv, dolu, yağmur kar ve rüzgardan koruma sağlar

SADECE EN İYİ MALZEME KULLANIYORUZ : Süper suya dayanıklı, çökme önleyici ve yüksek teknolojili kumaşlardan yapılmıştır. Tüm çerçeve cam elyaftan yapılmıştır, çift çatıya mükemmel uyum sağlar ve şemsiyenizin GERÇEK OLARAK RÜZGAR GEÇİRMEZ olmasını sağlar! Yüksek kaliteli EVA kavrama, kavrama konforunu ve kontrol yeteneğini daha da artırır. Bu, mükemmeliyetçiler için en iyi seçimdir.

SADECE KIŞIN DEĞİL : Ultra dayanıklı, büyük, rüzgar geçirmez ve SPF 50+ UV korumalıdır, bu da onu aile içinde günlük seyahat için mükemmel bir arkadaş yapar.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.