TransForMacion 12+2 ADET Foscarini 4 Bölmeli Sevimli Çocuk Yemek Tabağı
TransForMacion 12+2 ADET Foscarini 4 Bölmeli Sevimli Çocuk Yemek Tabağı

TransForMacion 12+2 ADET Foscarini 4 Bölmeli Sevimli Çocuk Yemek Tabağı (7500000717994)

Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Foscarini dizayn olarak tasarladığımız bu ürünü resimde yer alan 4 tabaklı tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Alt tabak rengi YEŞİL iç tabaklar yeşil kombinasyonuyla gönderileblir. .

MATERYAL : BPA içermeyen plastik

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 12 Adet + 2 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

GÜVENLİ MALZEME : Bebekler, büyümekte olan bebekler, küçük çocuklar ve çocuklar için tasarlanmıştır. Sevimli Ayı şekli her yaştan çocuk tarafından sevilir. Bebeğinizin güvenliğini sağlamak için BPA içermeyen %100 gıda sınıfı plastikten yapılmıştır.

EĞLENCELİ : Yemek zamanını daha eğlenceli ve kolay hale getirir. Ufaklığınız, yiyecekleri her yere dökmeden bu bebek gereçlerini rahatça kullanacak, böylece zamandan ve emekten tasarruf edeceksiniz.

Temizlemesi ve Taşıması Kolay: Bebekler ve yürümeye başlayan çocuklar için çocuk tabağımız ılık sabunlu suyla durulanabilir veya bulaşık makinesine yerleştirilebilir, yüksek sıcaklığa dayanıklıdır, bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.