TransForMacion 12+2 Adet Kuaför Boyun Baş Desteği Dinlenme Yastığı 717476
TransForMacion 12+2 Adet Kuaför Boyun Baş Desteği Dinlenme Yastığı 717476

TransForMacion 12+2 Adet Kuaför Boyun Baş Desteği Dinlenme Yastığı 717476 (7500000717476)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 12 Adet + 2 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : % 100 Dolgun yumuşak kauçuk

Ölçüler : 18 x 10 cm - lavaboya geçen oval kısım 10 cm e kadar açılabilir


ÇEŞİTLİ DURUMLAR İÇİN UYGUN: Ergonomik tasarım, rahat boyunluk tasarımı, sadece güzellik salonları, kuaför salonları için değil, aynı zamanda ev kullanımı, engelli, engelli, yaşlı, yatalak hasta, Hamile kadın, çocuk vb. seçim.

ERGONOMİK TASARIM: Yıkama lavabonuza uygun, kaymayı önleyen rahat boyunluk tasarımı. Profesyonel salon şampuan kaselerinin çoğu için uygundur.

YÜKSEK KALİTE MALZEMELER: Asit direnci, korozyon direnci, cilt dostu ve kullanımı güvenli olan ve daha uzun süre kullanabilmek için kırılan taşlar veya küçük kumlar tarafından deformasyona neden olmayan silikon jel malzemesinin benimsenmesi. Esnek, yumuşak silikon jel saç yıkanırken boyun üzerindeki baskıyı azaltır, müşteriye rahatlık ve destek sunar.

ÇIKARILMASI VE TEMİZLENMESİ KOLAY: Bu rahat boyun desteği tasarımı basit stili, kurulumu kolay ve saç yıkama lavabosundan ayrılabilen ve ardından yıkanabilen profesyonel salon şampuan kaselerinin çoğu için uygundur.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.