TransForMacion 12+2 Adet LipsShape Piston Model X-LARGE Lavabo Açıcı 717356
TransForMacion 12+2 Adet LipsShape Piston Model X-LARGE Lavabo Açıcı 717356

TransForMacion 12+2 Adet LipsShape Piston Model X-LARGE Lavabo Açıcı 717356 (7500000717356)

Ürün Özellikleri :

Materyal : PVC

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 12 Adet + 2 Adet hediyeli olarak toplam 14 adet paket olarak gönderilir.

Ölçüler : Boy 42 cm x Pompa Çapı 15cm 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bu piston her türlü tıkanıklıkla çalışır ve tüm standart tuvaletlere, banyo, mutfaki balkon, diğer giderlere uyar.

Yavaş akan duşlar ve banyolar yaygın bir sorundur. Classon pistonu bunu her zaman düzeltir. Duş tekneniz doluyken bile giderin üzerine uygulayın ve birkaç pompa içinde tıkanma nedeni ortadan kalkacaktır.

DUDAK TASARIMI : Katlanmayan dudak tasarımımız, geri sıçrama riskini önemli ölçüde azaltır ve kir birikmesini önlemek için temizler.

Tıkanıklığa yerleştirin ve iki kez pompalayın. 10 saniye içinde diğer herhangi bir piston türünden daha fazlasını temizleyeceksiniz.

10X ÜSTÜN GÜÇ : Güç, tıkanıklık üzerindeyken körüğü aşağı doğru bastırmanızdan gelir ve sıkışan havayı fiş deliğinden aşağı itmeye zorlar. Bu, geleneksel bir pistonla aynı yöntemdir, ancak çok daha büyük (10x) hava hacmi aşağı doğru akar..

ÇOK KOLAY TEMİZLİK : %100 geri dönüştürülmüş PVC'den yapılmıştır. İşiniz bittiğinde çamaşır suyu ile püskürtün ve musluk/duş altında yıkayın.

OPTİMİZE BASINÇ : Profesyonel körüklü pistonunuzun ne kadar iyi çalıştığına şaşıracaksınız. İnatçı engelleri ve tıkanıklıkları çözmeye odaklanan bu piston, geleneksel pistonlardan daha yoğun kuvvet sağlar.