Transformacion 16 Parça Saat Elektronik Telefon Tornavida Seti 719065
Transformacion 16 Parça Saat Elektronik Telefon Tornavida Seti 719065

Transformacion 16 Parça Saat Elektronik Telefon Tornavida Seti 719065 (7430000719065)

Ürün Özellikleri :

Materyal : Sert temperli metal 

Adet / Renk / Tasarım : 1 set , TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan model tasarımını , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz


16 FARKLI STİL - Mini hassas alet setimiz 16 adet hassas tornavida seti içerir

UZUN ÖMÜR ve DAYANIKLILIK : Sert temperli siyah oksit şaft tasarımı, bıçağınızın paslanmamasını ve dayanıklı olmasını sağlar.

İYİ TASARIM - Uç kapağın döner tasarımı, tornavidayı yerinde sıkıca tutmanıza ve dönerken basıncı korumanıza olanak tanır, hızı ve verimliliği artırır. Tornavidanın ucu, küçük veya hassas projelerle uğraşırken kayma endişesi yaşamamanızı sağlar.

ÇOK AMAÇLI KÜÇÜK TORNAVİDA KİTİ - Elektronik ürünler, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları, saat onarımları, mücevher onarımları ve mikro vidalarla her şeyi sabitlemek için mükemmeldir.

TAŞIMASI KOLAY - Plastik saklama kutusu, tornavidanızı düzenli tutun, taşıması kolay.

16 parçadan oluşmaktadır.

3 adet Hex,
3 adet Soket,
4 adet Phillips,
6 adet Bir döner çubuk ile oluklu elektronik, bilgisayar, saat tamiri, mücevher tamiri ve mikro vidalarla herhangi bir şeyi sabitlemek için mükemmeldir.
Krom Vanadyum Çelik Malzeme Advanced -
Gelişmiş ısıl işlem görmüş, daha yüksek kalite, uzun ömür ve dayanıklılık için tasarlanmıştır.
Sert temperli siyah oksit milleri ile birlikte gelir, Korozyona karşı dayanıklıdır
360 derece dönebilen kafaya sahiptir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz