TransForMacion 180 ADET Saç Sakal Kesim Yıkama Önlüğü
TransForMacion 180 ADET Saç Sakal Kesim Yıkama Önlüğü

TransForMacion 180 ADET Saç Sakal Kesim Yıkama Önlüğü (7490000717560)

Ürün Özellikleri :

Adet : 180 adet KULLAN-AT FORMUNDA

Ölçüler : UNISEX VE TEK BOYUT HERKESE UYAR

GENİŞ KULLANIM ALANI : Evde saçlarını boyayanlar veya kuaför/berber salonlarında kullanılabilir

EVDE DE KULLANIM İÇİN : saç boyanızı kendiniz yaparken, sakalınızı makineyle keserken vb kendinizi koruyun. Bunları ev rahatlığında kullanın, pratikliğinin ve rahatlığının tadını çıkarın.

UNISEX VE TEK BOYUT HERKESE UYAR : Bu salon saç pelerinleri erkekler, kadınlar ve hatta çocuklar için mükemmeldir. Sadece boynunuza bağlayın ve müşterilerinizi ve sandalyelerinizi temiz ve korumalı tutmak için salon önlüklerini sandalyenin üzerine asın

İŞYERLERİ İÇİN - SALONUNUZU MODERN, ŞIK, TEMİZ VE PROFESYONEL TUTUN : Daha fazla müşteri çekmek için o parlak atmosferi yaratın. Alanınızın etrafında asılı pelerinlere ve önlüklere gerek yok. Bu tek kullanımlık pelerinler takılabilir ve seans biter bitmez en yakın çöp kutusuna atılabilir.

HİJYENİK BİR ORTAM YARATIN : Bir müşteriden diğerine giyilen KUAFÖR pelerinleri, müşterileriniz arasında mikropları aktarmanın etkili bir yolu olabilir. Bu tek kullanımlık pelerinler, bunların müşteriler arasında dolaşmasını önlemeyi mümkün kılar. Özellikle bugünün zamanlarında, müşteriler mümkün olan en az maruziyete sahip olmaktan çok memnun olacaklardır.

HAFİF, SU GEÇİRMEZ, YIRTILMAYA DAYANIKLI TASARIM - Bu pelerinler hafif plastikten yapılmış olsalar da dayanıklıdırlar ve düzenli kullanımda yırtılmazlar. Su geçirmez tasarımı, saç yıkarken suyu giysilerden uzak tutacaktır.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.