TransForMacion 2+1 Antrasit Sepet Organizer 717712
TransForMacion 2+1 Antrasit Sepet Organizer 717712

TransForMacion 2+1 Antrasit Sepet Organizer 717712 (7430000717712)

Ürün Özellikleri :

RENK : ANTRASİT Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Plastik

ADET : 1 set

ÖLÇÜLER : 114 X 44 X 18,50 CM - Raf Arası: 12,5 cm - KÜÇÜK SEPETLER   28 x 39 x 20 cm BÜYÜK SEPET 28 x 39 x 35 cm

ÇOK İŞLEVLİ VE YERDEN TASARRUF : 2  KATLI istiflenebilir tekerlekli mutfak/banyo/kiler sepetidir. Çok yönlü olmasından dolayı, meyve düzenleyici, ürün sepeti, perakende teşhir, sebzelik, patates kutusu, atıştırmalıklar, mutfak için meyve saklama, çocuk oyuncakları, bebek malzemeleri, banyo malzemeleri, ofis malzemeleri ,güzellik ürünleri,dergi rafı,kiler sayısız alanda kullanılabilir.

ÇOK SAĞLAM VE DAYANIKLI : Yüksek kaliteli, dayanıklı, sertleştirilmiş plastikten yapılmıştır.

ÇIKARILABİLİR TASARIMI : Alanı Maksimuma Çıkarın, Organize Olun! Saklama sepetimiz Kullanışlı modüler tasarıma sahiptir, böylece kutuları ayrı ayrı veya yerden tasarruf sağlayan saklama veya meyve ve sebze sepeti için komple set olarak kullanabilirsiniz, Kompakt ancak büyük saklama sepetleri, değerli tezgah alanınızı korur.

360 DERECE HAREKETLİ TEKERLEKLER : 4 adet üniversal tekerlekle birlikte, rahatça hareket ettirilebilir. Saklama arabasının tekerlekleri, pürüzsüz ve dayanıklı ABS'den yapılmıştır. Bu yüzden gürültü olmadan sorunsuz hareket ediyor.

KOLAY MONTAJ : Her sepet düzenleyici tamamen çıkarılabilir ve istiflenebilir. Montaj yapıp yapamayacağınızdan endişe etmeyin, gerçekten basit, Alet ve vida gerekmez.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.