TransForMacion 24 ADET Play-Dough 450 Gram 4 Renk Oyun Hamuru
TransForMacion 24 ADET Play-Dough 450 Gram 4 Renk Oyun Hamuru

TransForMacion 24 ADET Play-Dough 450 Gram 4 Renk Oyun Hamuru (7490000717072)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 24 Adet / Set indirimli paket olarak gönderilir.

Ürün Özellikleri :  %100 Doğal, su, un ve tuz bazlı maddelerden üretilmiştir. Ayçiçek yapı, gıda boyası, krem tartar, potasyum ihtiva eder. Sağlığa zararlı hiç bir kimyasal içermez. Ürün üzerinde kristalleşmeler olursa bu doğal olması kaynaklıdır ve yoğrulunca geçecektir. 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. 

Ne alacaksınız ? : 24 ADET (4 renk ) 100’er gramlık paketler gönderilir.

RENKLİ OYUN KUTULARI: Bu 24 lü Play-Dough bileşimi paketi, yeşil, sarı, kırmızı, mavi renkler içerir.

Play-Dough renklerinden oluşan bu şenlikli koleksiyon, sanat ve el sanatları etkinlikleri yenilemek için harikadır. 4 farklı renk de partiler ve sınıflar için harikadır.

Yumuşak, parlak, toksik olmayan Play-Dough bileşimi, kil modelleme gibi sanat malzemelerini seven 2 yaş ve üstü çocukların hayal gücünü harekete geçirir.

Ağaçlar veya kardan adamlar yapıyor olun, bu büyük Play-Dough kutuları 2 yaş ve üzeri ve paylaşım için harikadır. Ayrıca evde renk koleksiyonunuza eklemek, çocuklar için tatil hediyesi olarak veya Play-Dough setleri kullanmak için harikadırlar. Bu renkler toksik değildir ve bir partide veya oyun tarihinde eğlenceli sanatlar ve el sanatları için kullanıma hazırdır.

Çocukların yapabileceği harika şeylerle eş anlamlıdır ve onlara hayal edebilecekleri her şeyi yaratma şansı verir. Çok çeşitli renkleri ve temalı kıyafetleri kullanarak, şef gibi davranabilir, ABC'lerini ve 123'lerini keşfedebilir, motor becerilerini geliştirebilir, en sevdikleri karakterleri yeniden hayal edebilir ve çok daha fazlasını yapabilirler. Onlara bildiklerini şaşırtıcı ve beklenmedik bir şeye dönüştürme özgürlüğü verir ve kendi hikayelerini şekillendirmeleri için onlara ilham verir.Oyun setinde her zaman gerçekleşmeyi bekleyen bir macera veya başyapıt vardır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.