TransForMacion 3 Cm Boy Yükseltici Taban Rahatlatıcı Gizli Kahraman Jel 715916
TransForMacion 3 Cm Boy Yükseltici Taban Rahatlatıcı Gizli Kahraman Jel 715916

TransForMacion 3 Cm Boy Yükseltici Taban Rahatlatıcı Gizli Kahraman Jel 715916 (7430000715916)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk  birebir gönderilir.  

Materyal : Silikon Jel 

Adet : 1 SET (SAĞ/SOL)

Ölçüler : 36 NO İLE 45 NO arası tüm ayaklara uygundur 

Cinsiyet : Unisex 

 

Görünmez Kahraman : Bu Yüksekliği Arttıran Yarım Tabanlık Görünmez tasarımdır, Kimse onları giydiğinizi bilmeyecek. Bir toplantı, randevu, düğün, özel etkinlik veya kameranın gizlendiği herhangi bir etkinlik için mükemmeldir.

Topuk Kaldırma silikonu hem erkekler hem de kadınlar için uygundur ve bot, deri ayakkabı, spor ayakkabı, kanvas ve benzeri gibi çoğu ayakkabıya uyar.

Rahat Malzeme - Temizlemesi kolay, yumuşak ve tıbbi sınıf malzemeden yapılmıştır. Orta kalınlıkta, gerilebilir ve kolayca takılabilir, yeniden kullanılabilir özeliktedir.

Birçok yaygın ayak ağrısını nazikçe hafifletmek için tasarlanmıştır. Koşmayı ve yürüyüş yapmayı destekleyin.

Sınırlarınızı Zorlayın: Yükseltici Size Hayatı İstediğiniz Şekilde Yaşama Özgürlüğü Vermek İçin Üretildi. Spor Salonu, Yürüyüş, Koşu, Tenis Ve Daha Fazlası Dahil Her Türlü Spor ve Aktivite için Mükemmeldir.

Boyunuzu Çabuk Arttırmak İçin Normal Çoraplarınızın Altına Boy Uzatan Çoraplar Giyin Kimsenin Sırrınızı Keşfetmesine İzin Vermeden Güveninizi ve Benlik Saygınızı Arttırın!

Ped Yüksek Kaliteli Jelden Yapılmıştır, Vücuda Zararsızdır, Temizlemesi Kolaydır, Tekrar Kullanılabilir ve Daha Rahattır.

Ama Normalden Daha Büyük Bir Numara Bir Ayakkabı Hazırlamanız Gerekiyor Ayakkabılarınız Küçük Beden ise Yüksek Kol Ayakkabı, Bot ve Günlük Ayakkabı Daha İyi Uyuyorsa Boyunuz Tam 3 cm Artacaktır . Artan Boyunuzun Sırrını Kimse Bilmiyor.

Rahatsızlığı azaltmak için havalandırmaya izin vermek için küçük deliklerle tasarlanmıştır. Çorap, Ayakkabı, Spor Ayakkabı, Bot ile giyerken kendinizi rahat hissedeceksiniz.

Ayakkabı içinde giyin ve normalden 3  cm daha yüksek görüneceksiniz. İmajınızı iyileştirin ve güveninizi görünmez bir şekilde artırın. Her zamankinden daha mutlu hissedin.

Topuk yastıkları geniş ve topuğunuz için yeterli yan desteği sağlar, şoku emer, basıncı azaltır ve tabanlıkların ayakkabınızın içinde kaymasını engeller.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.