Transformacion  3 in 1 Kepçe Maşalı Spatula 2 li Set J.Lewis Design 718868
Transformacion  3 in 1 Kepçe Maşalı Spatula 2 li Set J.Lewis Design 718868

Transformacion 3 in 1 Kepçe Maşalı Spatula 2 li Set J.Lewis Design 718868 (7430000718868)


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion J.lewis serisi olarak tasarladığımız bu ürünü SİYAH Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Teflon Plastik

ADET : 1 

Maksimum 220 derece dayanıklılık için teflon malzemeden yapılmıştır

ÇARPICI TASARIM: 3 MALZEMEYİ TEK'E İNDİRDİK. Hem kepçe hem kaşık hem kevgir ! Hepsi birarada 

Mutfağınızda yerden tasarruf edin. Kase altındaki ek aparatı iler-geri hareket ettirerek kevgir kepçe kaşık arasında geçiş yapın 
DOĞRU BOYUTLU:   kase boyutu 11 x 8 cm boyutundadır. Hem sağ hem de sol elini kullananlar için çalışmak üzere tasarlandı. Yeni ısıya dayanıklı pişirme kaşığınıza bayılacaksınız!
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir: Pişirme bittiğinde, bulaşık makinesine atın ve makinenin sihrini yapmasına izin verin. Hızlı ve kolaydır ve fırçalamak için zaman harcamanıza gerek olmadığı anlamına gelir.
İDEAL SERVİS ELEMANI : Bu temel mutfak aletiyle en sevdiğiniz yemekleri servis edin. Sağlam, dayanıklı pişirme aleti gereken ağırlığını kaldırabilir, Tencerenizi, servis tabağını veya pişiriciyi çizmez
Ergonomik şekilli sap, rahat bir tutuş sağlar ve bu mutfak aletini karıştırma, katlama, servis etme, yayma, kazıma ve çevirme için mükemmel hale getirir.
DAYANIKLI PLASTİK BAŞLIK: BPA içermeyen plastik teflon, çizilmeye karşı dayanıklı, leke tutmaz ve mümkün olan en iyi mutfak aleti için gıda için güvenlidir. Yumuşak dokunuşlu silikon, tavaları çizmez, bu da onu yapışmaz ve dökme demir pişirme kapları için nazik ve güvenli bir seçim haline getirir. 


Maşalı Spatula Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion J.lewis serisi olarak tasarladığımız bu ürünü SİYAH Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Teflon Plastik

ADET : 1

Maşalı Spatula geniş, esnek, aynı zamanda ergonomik yapısıyla yiyeceklerinizi rahat kavrama ve tutmaya yardımcı olur.
220 °C sıcaklığa kadar dayanıklı olup rahat ve güvenle kullanabilirsiniz.
Gıda ile temasa uygun olup zararlı hiçbir madde içermemektedir. 

 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz