Transformacion 3 lü Set Tuz Karabiber Nanelik Paslanmaz Çelik 719206
Transformacion 3 lü Set Tuz Karabiber Nanelik Paslanmaz Çelik 719206

Transformacion 3 lü Set Tuz Karabiber Nanelik Paslanmaz Çelik 719206 (7430000719206)

Fiyat : ₺475,82(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Materyal : 304 Paslanmaz Çelik

Adet / Renk / Tasarım : 3 lü set , TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz


Yüksek Kaliteli Malzemeler: Dayanıklı, iyi korozyon direncine, ısı direncine sahip ve temizlenmesi kolay yüksek kaliteli Ortalama 20 yıl kullanım sağlayan 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır.

Kullanımı rahattır, kullanımı kolaydır, yerden tasarruf sağlar ve taşıması kolaydır ve eller ıslandığında kayması kolay değildir, bunlar tercih ettiğiniz baharat şişeleridir.

Geniş Kullanım Alanları: Delikli ve kapaklı olan bu baharatlıklar, küçük parçacıklar veya baharat, tuz, şeker vb. toz haline getirilmiş baharatlarla doldurulabilir Boş çelik baharat çalkalayıcımız mutfak, dış mekan vb. için uygundur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.