Transformacion 3D Protez Tırnak Süsleme Kiti 718485
Transformacion 3D Protez Tırnak Süsleme Kiti 718485

Transformacion 3D Protez Tırnak Süsleme Kiti 718485 (7430000718485)

Fiyat : ₺743,95(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Tasarım TransForMacion Reflection Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.

Fantastik profesyonel tırnak sanatı seti:
Tasarım fırçası seti, 2 yollu çizim süsleyen boyama kalemi, Yapay elmasları, 10 adet çeşitli renklerde tırnak çizgi bandı içerir, mükemmel tırnak sanatı için ihtiyacınız olan her şeyi karşılar. 10 adet çeşitli renk, kendi nail art tırnak desenlerinizi, vurgulamalarınızı vb. tasarlamak için kullanılabilir.

İhtiyaç duyacağınız fırça yelpazesini, farklı işlevler için farklı fırçaları, bazılarını çiçek süslemek için ve bazılarını çizgi çizmek veya boyamak için kapsar

Çift uçlu tırnak süsleme kalemleri: Her birinin ucunda büyük bir top ve diğer ucunda çeşitli boyutlarda noktalama için küçük bir top bulunur.

4 kutu yapay elmas tırnak: 12 küçük kapla ayrılmış, Küçük ve zarif, yerleştirmesi ve yapıştırması kolay, tırnağınızın parlamasını, göz alıcı olmasını sağlar

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz