TransForMacion 48 Metre Devon Kapı Bagaj Kaput Ses Darbe Emici Kauçuk
TransForMacion 48 Metre Devon Kapı Bagaj Kaput Ses Darbe Emici Kauçuk

TransForMacion 48 Metre Devon Kapı Bagaj Kaput Ses Darbe Emici Kauçuk (7490000429034)

Ürün Özellikleri : 

Renk : BEYAZ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. .

Materyal : % 100 EPDM hücresel kauçuk

Ne alacaksınız ? :  8 METRE uzunlukta şerit

GENİŞ KULLANIM ALANI : Otomobil, SUV, RV, kamyonet vb. modelleri için evrensel olarak uygundur. Aynı zamanda, araç boyunca çeşitli yerlere yapıştırılabilir.. Kapı, kaput, bagaj kapağı vb yerlere uygulanabilir. Arabanız ne marka olursa olsun gerçekten işe yarıyor.  Sadece otomobil mi ? ev,ofis kapıları gibi yerlerde de kullanabilirsiniz.

ŞOK EMİCİ SESSİZ EPDM KAUÇUK : Bu araba kapısı çarpışma önleyici etiketini kullanmak, araba kapısı açılıp kapatıldığında titreşimi etkili bir şekilde azaltabilir. 

FONKSİYON : Kapı kenarını küçük darbelerden veya soyulan boyalardan etkili bir şekilde koruyun, kapıdaki çiziklerden ve darbelerden kaçının ve kapıyı küçük darbelerden koruyun.

ÜSTÜN KALİTE : Araba darbe emici  yüksek kaliteli EPDM Kauçuk malzemeden, yüksek mukavemetli, sağlam ve dayanıklıdır, düşmesi kolay değildir. Arabanızın kapısının sesini çok sessiz hale getirebilir.

KOLAY KURULUM : Boyaya zarar vermez. Ürünün arkası, yırtılarak düşmeden sıkıca yapıştırılabilen yapıştırıcıdır. Yağmur ıslak olsa bile etkilenmeyecektir. 20 saniyeden fazla değildir, her şey yolunda, Basit ve pratik.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.