TransForMacion 50 Adet Saç Kesimi Duş Makyaj Yüz Koruma Siperliği 716414
TransForMacion 50 Adet Saç Kesimi Duş Makyaj Yüz Koruma Siperliği 716414

TransForMacion 50 Adet Saç Kesimi Duş Makyaj Yüz Koruma Siperliği 716414 (7430000716414)

Fiyat : ₺539,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki  şeffaf Renk- Kombinasyonu birebir gönderilir.  

Materyal : PET 

Ne alacaksınız ? : 50 Adet 

Ölçüler :  20 x 9 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Erkek ve Bayan kuaförleri, ev kullanımlarında ; Yetişkin ve çocuk tıraşların, Saç keserken, saç spreyi, duş alırken, kalıcı makyaj yaparken, microblading, kirpik uzatma, Perma, sıcak saç boyası, çamaşır suyu gibi kimyasal işlemler sırasında gözler, kaşlar, ağız, burun ve yüz için etkili yüz koruması. vb. sırasında yüzünüzü ve gözlerinizi korumanız için iyi bir çözümdür.

Bu şeffaf yüz siperliği herkes için kullanılabilir. Dış mekandaki tozu engellemek, duş alırken suyu önlemek, hatta kuaför salonu sırasında gözlerinizi korumak vb. için koruyucu bir vizör olarak kullanılabilir.
KALİTE MALZEME: İnce şeffaf PET çevre dostu malzeme. Net ve hafif, görüşünüzü engellemez.

KULLANIMI KOLAY: Sadece alnı temizleyin, siperi yüze, kaşların hemen üstüne yapıştırın ve yüzünüzden çıkarın ve bittiğinde atın. Hem yetişkinler hem de çocuklar için ayarlanabilir.

Müşterilerinizin yüzleri ıslanmaya karşı korunacağından, yüzlerini havluyla temizlemek gibi ekstra işler yok. Makyaj salonunuz artık hiçbir hizmetten etkilenmeyecek. Artık makyajınız için endişelenmenize gerek yok
Hem profesyonel hem de kişisel kullanım için uygundur. - Sadece saç kesimi, makyaj, microblading, kirpik uzatma prosedürleri için profesyonel salon stilistleri için değil, aynı zamanda saç spreyi, patlama, sıcak saç rengi kullanmak gibi günlük kullanım için de harika, burada Duşta değilseniz.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.