TransForMacion 6 ADET Burun Kaş Sakal Makası Erkeklere Özel 718238
TransForMacion 6 ADET Burun Kaş Sakal Makası Erkeklere Özel 718238

TransForMacion 6 ADET Burun Kaş Sakal Makası Erkeklere Özel 718238 (7490000718238)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 6 Adet / Set indirimli paket olarak gönderilir.

Ürün Özellikleri :

Bu makas, hassasiyet, hassasiyet ve kontrol için her bir burun kılını izole eden keskin bıçaklara sahiptir. Burun kılı, kulak, kaşlar ve sakalları düzeltmek için de kullanılabilr.Yüksek kaliteli, uzun ömürlü Japon 420C paslanmaz çelikten imal edilmişlerdir
Yuvarlatılmış Güvenlik Bıçakları: Bıçak uçları yuvarlak bir uca sahiptir. Yuvarlak uç burun kıllarını düzeltmek için burnu keserken güvenlik sağlar. Ayrıca bıçakların ucundaki yuvarlak uç, makasın kulak kıllarını kesmek ve topuz ve kaş kıllarını düzeltmek için kullanılmasını güvenli hale getirir.

2 Yuvarlak Kıvrımlı Makas : Gereksiz tüyleri uzak tutmak her erkek ve kadının günlük ritüelinin bir parçasıdır. Andlane yüz makası seti, görünümünüzü her zaman düzenli ve temiz tutmak için maksimum hassasiyet sağlar.

RAHAT ERGONOMİK KOLLAR :   Ellerinize kolayca sığması için yuvarlak saplı ve büyük deliklerle yapılmış profesyonel kalitede aletler elde edersiniz.

GÜVENLİ, KESKİN VE SAĞLAM: Üstün cerrahi sınıf paslanmaz çelikten üretilen bu makaslar, birden fazla kullanımdan sonra bile keskinliğini korur. Çekmeden veya takılmadan kusursuz bir kesim ve kesim sağlar.

KÜÇÜK, HAFİF MAKASLAR: Hacimli olan daha büyük makasların aksine,  makyaj setinize, kozmetik ürünlerinize ve tuvalet çantanıza kolayca sığar. Bir stilist ve berberler için harika bir araçtır çünkü hafiftir ve seyahat etmesi kolaydır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.