TransForMacion 6 Adet Riluxa Losyon Migren Uyku Maskesi 716428
TransForMacion 6 Adet Riluxa Losyon Migren Uyku Maskesi 716428

TransForMacion 6 Adet Riluxa Losyon Migren Uyku Maskesi 716428 (7490000716428)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 6 Adet / Set indirimli paket olarak gönderilir.

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki SİYAH Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Ölçüler : 16 X 8 CM - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Uyku maskesi , Üzerine merhem ve losyon sürerken gözleri kapatan bir maske, kuru havayı dışarıda tutarken sağlıklı oksijene izin verdiği için uykusuzluk, migren baş ağrıları ve kuru göz hastaları için idealdir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Lastikli arka yüzeyle kolay takılabilr.


İPEKSİ UYKU MASKESİ: Pürüzsüz, süper yumuşak, hafif ve nefes alabilir, bu da size iyi dinlenmenize yardımcı olacak tam bir karartma sağlar. Uykunuzu İyileştirecek, Sizi ve Gözlerinizi Rahatlatacak İpeksi uyku maskesi. Cildi Doğal Olarak Yatıştırır. Böylece cildinize zarar vermez.

KONFORLU UYKU MASKESİ: Kokusuzdur, tüm Erkekler, Kadınlar, Çocuklar ve Seyahat, Vardiyalı Çalışma, Meditasyon vb. Ev, seyahat, ofis, arabada dinlenme için uygundur,

HER YERDE, HER ZAMAN DERİN UYKU: Bu inanılmaz derecede hafif, rahat uyku maskesini/ GÖZ maskesini her yerde - yatakta, uçuşta, uzun bir araba yolculuğunda, kamp yaparken kesintisiz, derin, dinlendirici bir uykunun tadını çıkarın.

ARTIRILMIŞ REM UYKUSU: Her gece daha hızlı, daha derin bir uyku için ışığı doğal olarak bloke eden bu GÖZ maskesiyle doğal olarak ruh halinizi, enerji seviyenizi ve bilişsel işlevinizi iyileştirin ve tam bir gece uykusu çekin.

Sürtünmeyi en aza indirgemek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu maske, uyurken yüzünüzü, göz kapaklarınızı ve kirpiklerinizi minimum miktarda sıkıştırarak gözlerinizi ışıktan koruyacaktır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.